reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A tak szczerze mówiąc to jak się startuje z takiej bety poniżej 100 to w ogóle jakieś szanse są? Bo jak tak czytam gdzieś na forach to raczej pierwsze wyniki oscylują w granicach 100-300 . Czy taki wynik poniżej 100 daje jakiekolwiek szanse? Sorki jeśli pytanie jest głupie ale nie rozumiem tak wielkiej rozbieżności

a tak we wcześniejszym temacie cateringów @Brownie1992 to ja na przykład dziś mam taki obiad 😀 Naprawdę polecam ta ladies vibes :)

Załączniki

• 1D519FF4-D1CC-4BCB-86E5-8C39984D9A1F.jpeg
    1D519FF4-D1CC-4BCB-86E5-8C39984D9A1F.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 82
Tak, rownież tenz aliness jest dobry i chyab tańszy niż inofolic combi ;)

Edit. Z aliness ma słabą dawkę w jednej tabletce. Dlatego lepiej wychodzi inofolic combi cenowo.
Można wziąć kilka tabletek alinessu, dla mnie minusem inofolicu jest to, że ma „zwykły”, a nie metylowany kwas foliowy.

A tak szczerze mówiąc to jak się startuje z takiej bety poniżej 100 to w ogóle jakieś szanse są? Bo jak tak czytam gdzieś na forach to raczej pierwsze wyniki oscylują w granicach 100-300 . Czy taki wynik poniżej 100 daje jakiekolwiek szanse? Sorki jeśli pytanie jest głupie ale nie rozumiem tak wielkiej rozbieżności
Beta startuje od 0, prawdę mówiąc nie rozumiem pytania.

reklama
@Calineczka92 Ty chyba miałaś dość niską na początku?

Do góry