reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

333176480_1618937045194866_3105508700758007522_n.jpg

Bonzo z zimnym łokciem na dziś

reklama
Jak akurat pewnie odpuściłaś?😄
Nie. Cały czas brałam suplementy, a jak miałam ochotę się napić to robiłam test ciążowy. Jedyne co było elementem zaskoczenia to to, że kilka dni przed pozytywnym testem miałam niby okres. Dwa dni brązowo-czerwonego krwawienia. Do tego w tym okresie bardzo dużo pracowałam i niestety ale bardzo źle się odżywiałam.

Pierwszy raz zbadam insulinę na czczo. Wszędzie widzę, że powinno być bez żarcia 12 godzin, kurde, a mnie pasuje być w labie o takiej godzinie, że będzie około 10.5-11…zrobić, czy lepiej innego dnia?
W ogóle skoro już to muszę zrobić znowu płatnie to co jeszcze może dorzucić? Piątkę tarczycową, fsh, estradiol, kortyzol, prolaktynę zrobię już na początku cyklu, czyli nie wiadomo kiedy.

Homocysteiny nigdy nie badałam, warto sprawdzić?

Nie. Cały czas brałam suplementy, a jak miałam ochotę się napić to robiłam test ciążowy. Jedyne co było elementem zaskoczenia to to, że kilka dni przed pozytywnym testem miałam niby okres. Dwa dni brązowo-czerwonego krwawienia. Do tego w tym okresie bardzo dużo pracowałam i niestety ale bardzo źle się odżywiałam.
O, to ja mam cionsz, jak nic 😃😃🥳🥳
Przemyślę to winko w weekend😀

reklama
Pierwszy raz zbadam insulinę na czczo. Wszędzie widzę, że powinno być bez żarcia 12 godzin, kurde, a mnie pasuje być w labie o takiej godzinie, że będzie około 10.5-11…zrobić, czy lepiej innego dnia?
W ogóle skoro już to muszę zrobić znowu płatnie to co jeszcze może dorzucić? Piątkę tarczycową, fsh, estradiol, kortyzol, prolaktynę zrobię już na początku cyklu, czyli nie wiadomo kiedy.

Homocysteiny nigdy nie badałam, warto sprawdzić?
O! To ja jak badałam insulinę to nie byłam 12h na czczo 🙈
Homocysteiny chyba póki co nie ma potrzeby badać.

Do góry