reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
Nie, jutro musi być kolejne.nie wiem czy mogę to uznać, ale Stary wrócił z basenu i przywiózł mi zimne bro
Nasturtium
Jak akurat pewnie odpuściłaś?Mi się udało w mniej więcej 31-32 cyklu
Nasturtium
Popka?To ja w sobotę bo jutro popka
Ps. Chciałabym tu jeszcze chwilkę z Wami zostać jeśli można
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Zmiana popołudniowaPopka?
Owulacja
Nie. Cały czas brałam suplementy, a jak miałam ochotę się napić to robiłam test ciążowy. Jedyne co było elementem zaskoczenia to to, że kilka dni przed pozytywnym testem miałam niby okres. Dwa dni brązowo-czerwonego krwawienia. Do tego w tym okresie bardzo dużo pracowałam i niestety ale bardzo źle się odżywiałam.Jak akurat pewnie odpuściłaś?
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Ja chce poznać zasady tego magicznego odpuszczenia. Skoro nie mam owulki, to może odpuszczenie pomoze i będę w ciąży??Jak akurat pewnie odpuściłaś?
Nasturtium
Pierwszy raz zbadam insulinę na czczo. Wszędzie widzę, że powinno być bez żarcia 12 godzin, kurde, a mnie pasuje być w labie o takiej godzinie, że będzie około 10.5-11…zrobić, czy lepiej innego dnia?
W ogóle skoro już to muszę zrobić znowu płatnie to co jeszcze może dorzucić? Piątkę tarczycową, fsh, estradiol, kortyzol, prolaktynę zrobię już na początku cyklu, czyli nie wiadomo kiedy.
Homocysteiny nigdy nie badałam, warto sprawdzić?
W ogóle skoro już to muszę zrobić znowu płatnie to co jeszcze może dorzucić? Piątkę tarczycową, fsh, estradiol, kortyzol, prolaktynę zrobię już na początku cyklu, czyli nie wiadomo kiedy.
Nasturtium
O, to ja mam cionsz, jak nicNie. Cały czas brałam suplementy, a jak miałam ochotę się napić to robiłam test ciążowy. Jedyne co było elementem zaskoczenia to to, że kilka dni przed pozytywnym testem miałam niby okres. Dwa dni brązowo-czerwonego krwawienia. Do tego w tym okresie bardzo dużo pracowałam i niestety ale bardzo źle się odżywiałam.
Przemyślę to winko w weekend
reklama
Avy
O! To ja jak badałam insulinę to nie byłam 12h na czczoPierwszy raz zbadam insulinę na czczo. Wszędzie widzę, że powinno być bez żarcia 12 godzin, kurde, a mnie pasuje być w labie o takiej godzinie, że będzie około 10.5-11…zrobić, czy lepiej innego dnia?
Homocysteiny chyba póki co nie ma potrzeby badać.
Podziel się: