reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
To chyba wkraczam w ósmy cykl. Ale nie napiszę "starań", bo ich nie będzie. W sumie chyba mam taki etap znowu, że mam ochotę to pierdolnąć w pizdu. Dlaczego niby w 10, 12, czy którymkolwiek innym ma się udać? Po choooy mi te suple, badania, nie wiem po co się z tym pierdolę, jak to nic nie zmienia.
Tak, dopiero ósmy cykl i już po raz kolejny mam dość.
Przepraszam, musiałam się trochę wyżalić, jeszcze przed tym plamieniem czułam się podle, a teraz to już w ogóle rów w rowie.
Mi się udało w mniej więcej 31-32 cyklu 🥲😅

Co miłego jutro zrobię: może zamówię obiad zamiast gotować :p ja zwykle gotuję obiady na dwa dni, ale wczoraj mąż zażyczył sobie rybę bo post więc wczoraj gotowałam, ryby miałam mało więc dziś robiłam obiad z kurczakiem i trzeci dzień z rzędu to mi się nie chce, bez przesady :p

Ja w końcu wzięłam Lecha free, bo podobno piwa bezalkoholowe to niezłe izotoniki i są pyszne <3 ale o dziwo coś już zmęczona jestem; wiec idę sie kapać i słać. Dziś już bez spaceru przed snem

reklama
Policzyłam, że nowe plemniory, nietkniete wrzącymi kąpielami, pojawia się 29 kwietnia, niestety tuż po drugiej kwietniowej owulacji, co oznacza, że mam aż trzy pełne cykle z głowy, faktycznie dopiero w maju wracam 🥺
Ej ale nie musisz się tak literalnie trzymać tych 3 miesięcy. Nie wierze, że u każdego faceta jest tak samo. Wierzę jednak, że Twojemu się zregenerują szybciej. Więcej tam hoduj ta jajeczka na te plemnisie żeby się spiknęły i rosły zdrowo przez 9 miesięcy 🙃

Do góry