reklama
Super, że będą próbować cpap. Im krócej na respiratorze, tym lepiej. Anemia to norma, chyba nie ma wczesnego wcześniaka bez niej. Najważniejsza główka, jelitka, płucka.Jak tu jest super, to rewelacyjnie. A już ma tydzień, z każdym kolejnym ryzyko problemów maleje. Więc dalej modlitwy do świętej Rity i kciuki za każdy taki kolejny dzień :-)Ciocie nowe informacje. Dzisiaj mój maluszek będzie odłączany od respiratora. Będzie próba z cpap. Płucka podobno mają bardzo ładny obraz na usg. Główka ok. W zasadzie z minusów to to że mały ma lekka anemię. Poza tym walczy radzi sobie. Je i toleruje jedzonko bardzo ładnie. Przewód się zamknął.
Kundlica
Fanka BB :)
Ale miło czytać! [emoji7] Walczcie dalej razem i trzymajcie się samych ciepłych myśli [emoji3590]Ciocie nowe informacje. Dzisiaj mój maluszek będzie odłączany od respiratora. Będzie próba z cpap. Płucka podobno mają bardzo ładny obraz na usg. Główka ok. W zasadzie z minusów to to że mały ma lekka anemię. Poza tym walczy radzi sobie. Je i toleruje jedzonko bardzo ładnie. Przewód się zamknął.
Wiola35*
Cześć ciocie. Pani doktor chwaliła Dominika że bardzo dobrze radzi sobie na cepapie jestesmy z wagą do przodu tak że mamy aktualnie wagę startowa po urodzeniu. Jelitka pracują na tyle ładnie, że znowu ma zwiększone jedzonko. Reszta bez zmian czyli ok
Gosia903488
Ale dobre wieści!Cześć ciocie. Pani doktor chwaliła Dominika że bardzo dobrze radzi sobie na cepapie jestesmy z wagą do przodu tak że mamy aktualnie wagę startowa po urodzeniu. Jelitka pracują na tyle ładnie, że znowu ma zwiększone jedzonko. Reszta bez zmian czyli ok
missroszi
WspanialeCześć ciocie. Pani doktor chwaliła Dominika że bardzo dobrze radzi sobie na cepapie jestesmy z wagą do przodu tak że mamy aktualnie wagę startowa po urodzeniu. Jelitka pracują na tyle ładnie, że znowu ma zwiększone jedzonko. Reszta bez zmian czyli ok
Śledzę wątek i mocno trzymam kciuki
mi1979
Wspaniałe wiadomości, cały czas kibicuje i bardzo mocno trzymam kciuki.
I mama i mały wojownik jesteście bardzo dzielni.
Przesyłam dużo słoneczka
I mama i mały wojownik jesteście bardzo dzielni.
Przesyłam dużo słoneczka
Margit2018
Super. Pozdrawiam serdecznie
Porzeczka1234
Cześć ciocie. Pani doktor chwaliła Dominika że bardzo dobrze radzi sobie na cepapie jestesmy z wagą do przodu tak że mamy aktualnie wagę startowa po urodzeniu. Jelitka pracują na tyle ładnie, że znowu ma zwiększone jedzonko. Reszta bez zmian czyli ok
Witaj podczytuje wątek. Masz dzielnego synka. Wierzę , że wszystko będzie dobrze świetnie sobie radzi. Powiedz jak Ty się czuje? Jak sobie radzisz z myślą , że synek jest sam? Bardzo Ci współczuję, że nie możecie się tulić jestem mamą 2 córeczek i domyślam się jak Ci ciężko. Niemniej bardzo mocno trzymam za Was kciuki będę podczytywać z zaciśniętymi kciukami
Ostatnia edycja:
reklama
Porzeczka1234