Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Rośnie jak na drożdżach...i tak trzymaj DominikKochane dzisiaj moj okruszek ma już 1400 gr tak więc kawał chłopczyka .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rośnie jak na drożdżach...i tak trzymaj DominikKochane dzisiaj moj okruszek ma już 1400 gr tak więc kawał chłopczyka .
Oooooj spieszy się mały do domu, do brata i rodziców. Robi wszystko co w jego mocy...I dobrzeKochane, był magiczny kilogram więc czas na 1500 gr cieszę się bo wiem że mały dzięki wadze też jest silniejszy
Za 2 dni znów się zobaczycie [emoji3059] jak ty musisz wyczekiwać tych wizyt, skoro i mnie się to udziela. Już niedługo będziecie szykować się do domku [emoji110][emoji110][emoji110]Kochane, był magiczny kilogram więc czas na 1500 gr [emoji8] cieszę się bo wiem że mały dzięki wadze też jest silniejszy [emoji16]
Za 2 dni znów się zobaczycie [emoji3059] jak ty musisz wyczekiwać tych wizyt, skoro i mnie się to udziela. Już niedługo będziecie szykować się do domku [emoji110][emoji110][emoji110]
Wiola a powiedz jakie porcyjki mleka maluch już zjada?[emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590]
Na ten moment po 14 ml każda z dawek ma. Pani doktor mowila, że ładnie przyswaja i trawi jedzonko więc mu zwiększają.Wiola a powiedz jakie porcyjki mleka maluch już zjada?
Super. Z każdą chwilą będzie jadł więcej, a przez to lepiej przybierał na wadzeNa ten moment po 14 ml każda z dawek ma. Pani doktor mowila, że ładnie przyswaja i trawi jedzonko więc mu zwiększają.