Bardzo mi przykro, że nie mogłaś zobaczyć synka. Jednak wiadomości są wspaniałe. Powolutku maluszek nauczy się samodzielnie oddychać. Wciąż was wspieram [emoji178]Dzisiaj mieliśmy mieć odwiedziny.. Niestety.. Rozłożyło syna, męża i rozkłada mnie rozmawialismy z Panią doktor i ta stwierdziła że nie ma co ryzykować [emoji17]
Ale to jest dla mnie całkiem zrozumiałe, nie wybaczyłabym sobie gdybysmy mu coś "przywieźli".
Z dobrych informacji, Dominiczek wazy prawie 1300 gr, płucka bardzo ładnie zareagowaly na leki. Morfologia o dziwo jak powiedziała Pani doktor piękna. Zapotrzebowanie tlenu ciągle się zmniejsza. Oby tak dalej.
reklama
Wiola35*
Fanka BB :)
Wiem, że nas wspierasz i bardzo Ci za to dziękuję . Szkoda, że dzisiaj nie udało się zobaczyć ale z drugiej strony wiem, że Dominiczek i jego zdrowie jest najważniejsze i żadne bakterie i zarazki mu nie potrzebne.Bardzo mi przykro, że nie mogłaś zobaczyć synka. Jednak wiadomości są wspaniałe. Powolutku maluszek nauczy się samodzielnie oddychać. Wciąż was wspieram
Margit2018
Najważniejsze jest zdrowie. Tydzień szybko zleci. Mały rośnie pięknie.
G
gość _199
Gość
powiem ci, że jest to straszne, że nie można swojego dzieciątka mieć przy sobie. Dobrze, że możecie raz w tygodniu go odwiedzać, bo niektóre szpitale zamknęły się na ludzi z zewnątrz.Wiem, że nas wspierasz i bardzo Ci za to dziękuję ❤. Szkoda, że dzisiaj nie udało się zobaczyć ale z drugiej strony wiem, że Dominiczek i jego zdrowie jest najważniejsze i żadne bakterie i zarazki mu nie potrzebne.
Jeszcze kilka tygodni i będziecie w domku < 3
Wiola35*
Masz rację. Dobrze , że chociaż ten jeden raz w tygodniu mamy możliwość. W obecnym czasie to i tak dużo. Staram się doceniać to co jest .powiem ci, że jest to straszne, że nie można swojego dzieciątka mieć przy sobie. Dobrze, że możecie raz w tygodniu go odwiedzać, bo niektóre szpitale zamknęły się na ludzi z zewnątrz.
Jeszcze kilka tygodni i będziecie w domku < 3
G
gość _199
Gość
Jesteście moimi bohaterami, naprawdę dzięki wam przechodzę spokojnie ciążę, bo wiem że cuda się zdarzają, a te maluchy są bardziej waleczne niż my.Masz rację. Dobrze , że chociaż ten jeden raz w tygodniu mamy możliwość. W obecnym czasie to i tak dużo. Staram się doceniać to co jest ☺.
Wiola35*
G
gość _199
Gość
Przekochany jest . Widać że ładnie przybiera. Buziaczki dla DominiczkaMało widać tego mojego kochanego człowieczka, ale takie zdjęcia dostałam. Radzi sobie ładnie, Pani doktor pochwaliła go dzisiaj
olka100993
Jaka pyza już z niego! To super, że jest dobrzeMało widać tego mojego kochanego człowieczka, ale takie zdjęcia dostałam. Radzi sobie ładnie, Pani doktor pochwaliła go dzisiaj
reklama