reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dominik - mały wojownik

Super... Przewód botala ( nie wiem jak się pisze zamknie się). Ma czas do 26tygodnia. Na spokojnie. A farmokologia też dobrze działa. Ważne, że go nie zalewa. Brawo dominiś [emoji3590] brawo mama[emoji3059]
Tak tak właśnie :) no mówi lekarz, że na spokojne cały ten tydzień będą to obserwować w razie czego pomogą :)

reklama
Aż miło zagladnac na tak dobre wiadomości! [emoji7] Aż niewiarygodne, że nasz Ninja sobie tak dobrze radzi pomimo tylu przeciwności [emoji4] oby tak dalej!!!

Wiola, a jak ty się masz?
A ja już lepiej. Szczerze, dużo chodze chociaż wiem że nie do końca powinnam, ale po tym całym leżeniu poprostu mam potrzebę "wyjścia na świat". Jeszcze brzuch boli ale jest to znośne i nie potrzebuje większych dawek przeciwbólowych. Dziękuję że pytasz :)

A ja już lepiej. Szczerze, dużo chodze chociaż wiem że nie do końca powinnam, ale po tym całym leżeniu poprostu mam potrzebę "wyjścia na świat". Jeszcze brzuch boli ale jest to znośne i nie potrzebuje większych dawek przeciwbólowych. Dziękuję że pytasz :)
Jesteś "gruboskórna" fighterka i widać tę cechę odziedziczył Dominiczek [emoji6] bardzo dobrze, bo twoja siła jest jego siła. To oczywiście komplement. W razie czego pamiętaj, że jestem...

Dzisiaj z pozytywnych wieści. Nadal usg w porządku lekarz mówi że pierwszy tydzień jest taki najbardziej ryzykowny w kwestii takich rzeczy. U małego bez zmian :) oczywiście mały spadek wagi o 40 dkg. No ale to jest też norma. Tlen cały czas na tym samym poziomie nic nie muszą więcej. Jedyne co to przewód w serduszku który powinien się zamknąć raz się zamyka i otwiera. Jeśli w tym tyg nie zamknie się całkiem dadzą mu odpowiednie leki. Ale lekarz mówi że nie wpływa to negatywnie na małego. Małe kroczki ale na ten moment jest stabilnie i to najważniejsze :) no i jelitka ładnie pracują:)
Rewelacja, oby tak dalej :-) Trzymam kciuki aby przewód Bottala sam się zamknął. W sobotę byłam w sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej i pomodliłam się za Dominika. A jak Tobie idzie odciąganie mleczka?Masz jakiś elektryczny laktator? Czy możesz odwiedzać synka, zanosić mu mleczko?

Rewelacja, oby tak dalej :-) Trzymam kciuki aby przewód Bottala sam się zamknął. W sobotę byłam w sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej i pomodliłam się za Dominika. A jak Tobie idzie odciąganie mleczka?Masz jakiś elektryczny laktator? Czy możesz odwiedzać synka, zanosić mu mleczko?
Bardzo dziękuję za modlitwę ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️naprawdę nawet nie wiesz jak mi miło. Co do odciągania, to miałam problem ogólnie z laktacja ale teraz się bardzo mocno ruszyło w sumie od dzisiaj aż byłam zdziwiona, że jednak dam radę :) odwiedzin niestety zero :(:( ale nie buntuje się, rozumiem sytuację chociaż oczywiście bardzo chciałabym go zobaczyć i dotknąć.. A mleczko mogę dostarczać jutro będę w Krk po odbiór aktu urodzenia więc zawiozę :)

reklama
Do góry