PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Kajenka dzieki za odpowiedz, smieszne tylko ze na prawej stronie mnie sie lepiej spi, no ale jak ma byc lepiej na lewej to sprobuje za pare minutek.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PaulinaAnna, miałam dokładnie to samo co Ty, przez 2 tygodnie chodziłam jak stara babka kulejąc na prawą nogę. Położna mi powiedziła, że to na pewno mała uciska mi na nerw kulszowy i stąd te dolegliwości. Ginka przepisała mi czopki przeciwbólowe i przeciwzapalne, ale jakieś mocne chyba bo pozwoliła wziąść tylko 4 szt. po 1 dziennie. Jak przeczytałam ulotkę, stwierdziłam, że póki jeszcze jako tako chodzę nie będę małej narażać na dodatkową chemię i nie wzięłam żadnego. A teraz powiem Ci, że tak jak dolegliwości przyszły, tak sobie poszły, od jakiś 4 dni nie kuleję i nic mnie nie boli, tak jak bolało, bo krzyż jak posiedzę za długo albo postoję to mnie boli ;D, ale to akurat normalne.Tak więc uważam, że i Tobie przejdzie to za jakiś czas samo jak tylko dzidzia zmieni ułożenie. ;D. Życzę wytrwałości. Będzie dobrze.PaulinaAnna pisze:Do tego mam ucisk na jakis nerw i cala prawa noga jest jak sparalizowana, doslownie jakbym miala rwe kulszowa.
Powiedzcie czy Wy tez tak macie, ja zaczynam coraz bardziej myslec o porodzie i zaczynam sie bac ( czego przezd tem nie bylo u mnie )...martwie sie jak dam rade.... a przezciez ja rodze w domu :-[
We wtorek mam spotkanie z polozna nastekam jej o mych obawach i bolach, mam nadzieje ze mnie jakos pocieszy i uspokoi. Bo chociaz moj facet tuli mnie i glaszcze i smaruje mascia to i tak to nic nie daje, on idzie spac a ja stekam i placze. Czy ja jakas wyrodna matka bede czy co? :-[
hehe ja zawsze spalam na lewej, a od jakiegos czasu u mnie podobnie .. na prawym boku lepiej mi sie spiPaulinaAnna pisze:Kajenka dzieki za odpowiedz, smieszne tylko ze na prawej stronie mnie sie lepiej spi, no ale jak ma byc lepiej na lewej to sprobuje za pare minutek.
Pozdrawiam