reklama
U nas tez jest czkawka i podobnie jak u Moniqi - nie ma reguly kiedy, ale zauwazylam ze pojawia sie jak zjem cos dobrze doprawione (niekoniecznie ostre).
Siare mam od okolo 4 miesiaca ciazy, na poczatku byla bardzo zotla a teraz jest juz taka mleczna, nie jest jej niesamowicie duzo ale wkladki musze nosic bo juz nie raz pojawila sie na bluzce w dosc nieoczekiwanym momencie.
Siare mam od okolo 4 miesiaca ciazy, na poczatku byla bardzo zotla a teraz jest juz taka mleczna, nie jest jej niesamowicie duzo ale wkladki musze nosic bo juz nie raz pojawila sie na bluzce w dosc nieoczekiwanym momencie.
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
U nas w końcu pojawiła się czkawka, ale póki co czułam ją może ze 3 razy; natomiast siary tak jak i Monia nie mam : Zaczęłam za to sobie na wszelki wypadek smarować brodawki maścią Maltan, którą polecają na 2 mc przed porodem i w trakcie laktacji potem.
reklama
U mojego pysia czkawka dosc czesto, az mi go zal czasem a siara tez od 16 tygodnia :/ ale malutko.
Mam takie pytanko czy ktoras z was miala moze usuwana nadżerkę :/ bo cholewcia, ja mialam i troche sie boje porodu bo doszly mnie sluchy, że szyjka moze sie bolesnie po takim zabiegu rozwierac.. wiecie cos na ten temat?... ja mialam zamrazana.
Mam takie pytanko czy ktoras z was miala moze usuwana nadżerkę :/ bo cholewcia, ja mialam i troche sie boje porodu bo doszly mnie sluchy, że szyjka moze sie bolesnie po takim zabiegu rozwierac.. wiecie cos na ten temat?... ja mialam zamrazana.
Podziel się: