reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Swędzą bo skóra na nich się rozciąga Gwiazdeczko smaruj je żeby rozstępy się nie porobiły - ja sobie zbagatelizowałam swędzenie piersi w pierwszej ciąży i zrobiło sie mnóstwo... :-[
A ja mam inne pytanko - czy Wasze wargi dolne też zrrobiły się "duże" ?
A ja mam inne pytanko - czy Wasze wargi dolne też zrrobiły się "duże" ?
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
o matko,one jeszcze urosną? i tak są już ogromne oj nie podoba mi się to.a kremuje od początku ciąży, bardzo regularnie,dzień w dzień.
a co do Twojego pytania AGUŚ,to może dlatego są większe,bo podczas ciąży są bardziej ukrwione.
a co do Twojego pytania AGUŚ,to może dlatego są większe,bo podczas ciąży są bardziej ukrwione.
gufi
Agnieszka - moje tez sa "duze" :
Agnieszka18
To dzięki Bogu bo już się martwiłam że coś ze mną nie tak
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Bluebry heheh ... moj Dawidek tez sie wierci .. ale w wiekszosci czasu spi
Ja to sie za to od paru dni kiepsko czuje :| ... boli mnie brzuch ... a to za sprawa tych nieszczesnych zatwardzen : ... jak nigdy ( zawsze sie balam - nie wiedzac czego zreszta ) .. musialam zapodac sobie czopki .. uff jaka ulga ... ale jelita i tak teraz swoje musza odcierpiec .. a ja razem z nimi ... dzisiaj jest juz o niebo lepiej
Ja to sie za to od paru dni kiepsko czuje :| ... boli mnie brzuch ... a to za sprawa tych nieszczesnych zatwardzen : ... jak nigdy ( zawsze sie balam - nie wiedzac czego zreszta ) .. musialam zapodac sobie czopki .. uff jaka ulga ... ale jelita i tak teraz swoje musza odcierpiec .. a ja razem z nimi ... dzisiaj jest juz o niebo lepiej
reklama
Podziel się: