reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dolegliwości

reklama
Swędzą bo skóra na nich się rozciąga Gwiazdeczko smaruj je żeby rozstępy się nie porobiły - ja sobie zbagatelizowałam swędzenie piersi w pierwszej ciąży i zrobiło sie mnóstwo... :-[

A ja mam inne pytanko - czy Wasze wargi dolne też zrrobiły się "duże" ?

o matko,one jeszcze urosną? i tak są już ogromne :) oj nie podoba mi się to.a kremuje od początku ciąży, bardzo regularnie,dzień w dzień.

a co do Twojego pytania AGUŚ,to może dlatego są większe,bo podczas ciąży są bardziej ukrwione.

Hej Dziewczyny !!!
Mam pytanko: czy Was Dzidzie też tak mocno kopią?? Ja od paru nocy nie mogę spać bo Małgosia buszuje i uprawia w moim brzuchu chyba gimnastykę artystyczną i kung fu w jednym.

Bluebry heheh ... moj Dawidek tez sie wierci .. ale w wiekszosci czasu spi :)

Ja to sie za to od paru dni kiepsko czuje :| ... boli mnie brzuch ... a to za sprawa tych nieszczesnych zatwardzen ::) ... jak nigdy ( zawsze sie balam - nie wiedzac czego zreszta ) .. musialam zapodac sobie czopki .. uff jaka ulga :D ... ale jelita i tak teraz swoje musza odcierpiec :( .. a ja razem z nimi ... dzisiaj jest juz o niebo lepiej :)

reklama
Moniqa dobrze Cię rozumiem, ja co prawda z zaparciami nie mam problemu, ale męczą mnie hemoroidy, pociesza mnie tylko fakt, ze już powoli finiszujemy :)

Do góry