reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
Renik witaj
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ten kregoslup to chyba normalka. mnie jakies 2 tygodnie temu zaczal bardziej niz zwykle bolec i od tego czasu codziennie robie cwiczenia na plecki i na razie jest ok. jestem zdyscyplinowana jesli o to chodzi, bo juz wczesniej mialam czeste bole plecow i to nic przyjemnego...
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
basiaw24 a jesteś pewna że można w ciąży Maalox? Bo ja słyszałam że w ciąży najbezpieczniejsze na zgagę jest Reniee, czy jakos tak to się nazywa
U mnie odpukac jeszcze zgagi nie ma, zresztą nigdy nie miałam i nie wiem co to. Ale dopada mnie czasem niestrawność, wczoraj zjadłam pychasałatkę z pomidorka i cebulki w jogurcie i przyprawionego mocno ziołowo kurczaka i wieczorem myslałam że mnie rozerwie :laugh: No i kręgosłup też powoli nawala : Nie moge spać na polecanej lewej stronie, najlepiej tylko na prawym boczku, na którym nie powinno się spać :
U mnie odpukac jeszcze zgagi nie ma, zresztą nigdy nie miałam i nie wiem co to. Ale dopada mnie czasem niestrawność, wczoraj zjadłam pychasałatkę z pomidorka i cebulki w jogurcie i przyprawionego mocno ziołowo kurczaka i wieczorem myslałam że mnie rozerwie :laugh: No i kręgosłup też powoli nawala : Nie moge spać na polecanej lewej stronie, najlepiej tylko na prawym boczku, na którym nie powinno się spać :
Basiu u mnie zgaga od początku ciąży ale teraz to juz cholera jedna przesadza. Nawet w nocy sie budze i musze brac Rennie. Albo czasami już rano, nawet naczczo mnie męczy. Koszmar !! Jeśli chodzi o Malox to nie wiem czy można brac w ciąży, ale Rennie na pewno tak.
witajcie, co do Maloxu to chyba można, w końcu to to samo co rennie i manti, a poza tym brałam i malox i manti całą poprzednią ciążę i nic się nie działo, ale na wszelki wypadek zapytam jeszcze lekarza jak będę na wizycie w czwartek..
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Loja ja tez kustykam, tyle ze juz od okolo 4 tygodni .... boli mnie tak jakby nerka : .... czasami to nawet stac nie umiem ... a i boli mnie najczesciej z prawej strony .... a bol jest przeokropny ... we wtorek mam wizyte, robilam badania .... moze sie wyjasni czy to nerki, czy to taki moj urok ciazy .. ale wiem co czujesz mowiac kustykam :
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
MoniQa,Loja - wspolczuje Wam tego bolu,bo sama to przechodzilam na poczatku maja.Jka mnie chwycilo,to nie moglam sie wyprostowac.Okazalo sie ,ze mialam cos z pcherzem/nerkami i do tego korzonki,ale teraz jest juz dobrze.Mam nadzieje,ze w Waszym przypadku szybko to minie
A ja mam pytanko do Was.Juz sama nie wiem czy bedac w ciazy stalam sie hipochondryczka czy taki urok tej ciazy,bo co chwila cos mi jest.
Dzisiaj obudzilam sie z bolem glowy - musialam w koncu wziac tabletke.Czuje sie ogolnie zle i bardzo boli mnie brzuch,tak jakby na okres i mi co jakis czas twardnieje,robi sie twardy jak kamien,i boli mocniej wtedy<tu pytanie do WAS>,Czy Wy tez tak macie?Ja pamietam takie objawy z pierwszej ciazy,ale z koncowki?
A ja mam pytanko do Was.Juz sama nie wiem czy bedac w ciazy stalam sie hipochondryczka czy taki urok tej ciazy,bo co chwila cos mi jest.
Dzisiaj obudzilam sie z bolem glowy - musialam w koncu wziac tabletke.Czuje sie ogolnie zle i bardzo boli mnie brzuch,tak jakby na okres i mi co jakis czas twardnieje,robi sie twardy jak kamien,i boli mocniej wtedy<tu pytanie do WAS>,Czy Wy tez tak macie?Ja pamietam takie objawy z pierwszej ciazy,ale z koncowki?
Podziel się: