reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

JejQ a mnie dzisiaj caly dzien kregoslup boli ::) ... nie wazne stoje , siedze czy leze ... eHh .. czuje ze ciezka noc przede mna ;)

reklama
ja to w ogole ostatnio mam takie dni, ze czuje się jak 70-letnia staruszka, mój główny problem to równiez kręgosłup, ciekawe co to będzie w 9 miesiącu???? hmmm.. chyba mnie na noszach na porodówke wniosą ;D

Hej dziewczyny chyba zmówiliśmy się z tymi bólami kręgosłupa ;) Mnie boli już prawie 3tg ale w okolicach lędźwiowych + do tego dochodzi ból kości ogonowej ruszam się jak paralityk :( A tyle jeszcze przed nami ;D

Mnie od 3 dni bez przerwy boli gręgosłup. Co gorsza w róznych miejscach na całej długości :(

Dokładnie mamuśki..ja też tak mam..bóle kręgosłupa..rwanie rąk. Wczoraj jak tak leżeliśmy przytuleni na ogladaniu TV, to mężuś gwałtownie się ruszył..A mi az łzy stanęły w oczach z bólu (jak długo leży sie w jednej pozycj to potem ból jest przeokropny)
Podobnie wczoraj przegladałam rachunki, papiery i takie tam..ok. godziny w pozycji siedzącej..TO nagle poczułam że kręgosłup mi wyskoczy taki ból.

No i dodatkowo z dolegliwości..od jakiegoś czasu, rano budzę się cała gorąca..rozpalona ogromnie, jak z dużą gorączką.

witajcie, kasiu2005 - mam identyczne dolegliwości jak ty, aż się uśmiałam jak czytałam twój post, bo dosłownie wyjęłaś mi to z ust, a to gorąco związane jest ze zwiększoną ilością krwii w naszych organizmach, gdzieś juz o tym czytałam, pozdrawiam, Basia

uff..uspokoiłas Basiu, bo takie uczucia nagłego gorąca..to dokładnie objaw jak klimakterium, hihi (tylko na razie bez pocenia się, ale i to przyjdzie pewnie w upałach)
Oj, staruszki my, hehe

Witam Was wszystkie październikóweczki  ;D
bardzo sie cieszę, że znalazłam to formum i jak tylko poczytałam Was dłużej stwierdziąłm, że też tu chce  ;)
termin mam na 22/23 października, płci jeszcze nie znamy ale jest nam obojętna zbyt długo staraliśmy się o maleństwo żeby teraz się płcią przejmować.

A jeżeli chodzi o moje dolegliwości to poza tymi wszystkimi, które już powoli przechodzą (wymioty i mdłości) to ostatnio zaatakowały mnie tak silne zaparcia, że aż na pogotowiu wylądowałam. teraz ból z zaparć przeszedł ale pojawił się nowy taki rwący bodbrzusza i toche się przestraszyłam a w zasadzie nie troche tylko bardzo jak nie przejdzie to chyba się znowu na pogotowie pofatyguje mam nadzieje, że jednak nie bede musiała bo szpitala sie boje panicznie.
Jeszcze raz gorąco Was witam
Renata

reklama
witam Ciebie Renatko na najlepszym (wg mnie) forum.
faktycznie ciąża daje ci się we znaki, ale takie już jej uroki ;)
zresztą czego my mamusie nie zniosłybyśmy dla swoich pociech... ;D

Do góry