reklama
ja to w ogole ostatnio mam takie dni, ze czuje się jak 70-letnia staruszka, mój główny problem to równiez kręgosłup, ciekawe co to będzie w 9 miesiącu???? hmmm.. chyba mnie na noszach na porodówke wniosą ;D
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
he he mam to samo leżę i potem nie mogę sie podnieść - kurczę co będzie w czasie upałów z dużym brzuszkiem
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dokładnie mamuśki..ja też tak mam..bóle kręgosłupa..rwanie rąk. Wczoraj jak tak leżeliśmy przytuleni na ogladaniu TV, to mężuś gwałtownie się ruszył..A mi az łzy stanęły w oczach z bólu (jak długo leży sie w jednej pozycj to potem ból jest przeokropny)
Podobnie wczoraj przegladałam rachunki, papiery i takie tam..ok. godziny w pozycji siedzącej..TO nagle poczułam że kręgosłup mi wyskoczy taki ból.
No i dodatkowo z dolegliwości..od jakiegoś czasu, rano budzę się cała gorąca..rozpalona ogromnie, jak z dużą gorączką.
Podobnie wczoraj przegladałam rachunki, papiery i takie tam..ok. godziny w pozycji siedzącej..TO nagle poczułam że kręgosłup mi wyskoczy taki ból.
No i dodatkowo z dolegliwości..od jakiegoś czasu, rano budzę się cała gorąca..rozpalona ogromnie, jak z dużą gorączką.
witajcie, kasiu2005 - mam identyczne dolegliwości jak ty, aż się uśmiałam jak czytałam twój post, bo dosłownie wyjęłaś mi to z ust, a to gorąco związane jest ze zwiększoną ilością krwii w naszych organizmach, gdzieś juz o tym czytałam, pozdrawiam, Basia
kasia_2005
uff..uspokoiłas Basiu, bo takie uczucia nagłego gorąca..to dokładnie objaw jak klimakterium, hihi (tylko na razie bez pocenia się, ale i to przyjdzie pewnie w upałach)
Oj, staruszki my, hehe
Oj, staruszki my, hehe
Renik
Witam Was wszystkie październikóweczki ;D
bardzo sie cieszę, że znalazłam to formum i jak tylko poczytałam Was dłużej stwierdziąłm, że też tu chce
termin mam na 22/23 października, płci jeszcze nie znamy ale jest nam obojętna zbyt długo staraliśmy się o maleństwo żeby teraz się płcią przejmować.
A jeżeli chodzi o moje dolegliwości to poza tymi wszystkimi, które już powoli przechodzą (wymioty i mdłości) to ostatnio zaatakowały mnie tak silne zaparcia, że aż na pogotowiu wylądowałam. teraz ból z zaparć przeszedł ale pojawił się nowy taki rwący bodbrzusza i toche się przestraszyłam a w zasadzie nie troche tylko bardzo jak nie przejdzie to chyba się znowu na pogotowie pofatyguje mam nadzieje, że jednak nie bede musiała bo szpitala sie boje panicznie.
Jeszcze raz gorąco Was witam
Renata
bardzo sie cieszę, że znalazłam to formum i jak tylko poczytałam Was dłużej stwierdziąłm, że też tu chce
termin mam na 22/23 października, płci jeszcze nie znamy ale jest nam obojętna zbyt długo staraliśmy się o maleństwo żeby teraz się płcią przejmować.
A jeżeli chodzi o moje dolegliwości to poza tymi wszystkimi, które już powoli przechodzą (wymioty i mdłości) to ostatnio zaatakowały mnie tak silne zaparcia, że aż na pogotowiu wylądowałam. teraz ból z zaparć przeszedł ale pojawił się nowy taki rwący bodbrzusza i toche się przestraszyłam a w zasadzie nie troche tylko bardzo jak nie przejdzie to chyba się znowu na pogotowie pofatyguje mam nadzieje, że jednak nie bede musiała bo szpitala sie boje panicznie.
Jeszcze raz gorąco Was witam
Renata
reklama
Podziel się: