reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Dzieki, napewno sprobuje pic wiecej mleka i jesc migdalki-powiadasz dobre na czupryne : to mnie sie podoba
nadia
Widzę że każda z nas ma podobne dolegliwości, ja ostatnio też narzekam na pokłówania raz z prawej raz z lewej strony podbrzusza, i co gorsza martwi mnie to
Co do brzusia to zauwazyłam że rano jest raz że mniejszy i miększy Ale wieczorem jest już duży i twardy
JA narazie zgagi nie mam, ale też słyszałam o migdałach że są pomocne, a że dzidzia rodzi się z czuprynką to by się zgadzałao bo bratowa wsuwała w ciąży migdały i bratanica urodziła się z niesamowitymi włoskami (długimi i gęstymi)
Co do brzusia to zauwazyłam że rano jest raz że mniejszy i miększy Ale wieczorem jest już duży i twardy
JA narazie zgagi nie mam, ale też słyszałam o migdałach że są pomocne, a że dzidzia rodzi się z czuprynką to by się zgadzałao bo bratowa wsuwała w ciąży migdały i bratanica urodziła się z niesamowitymi włoskami (długimi i gęstymi)
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Nadia nie martw sie tymi klociami .. to normalne .. ja pytalam swojego gin. ... ja oprocz tego ze mnie koliło to mnie tak rwalo az dretwialam prawie .. ale z dzidzia wszystko w porzadku wiec to normalne .. pozdrawiam
Paulinko witam w klubie zgagowcow ;D ... ja codziennie litr mleka koniecznie .. a migdalki nie trawie :
Paulinko witam w klubie zgagowcow ;D ... ja codziennie litr mleka koniecznie .. a migdalki nie trawie :
nadia
No dokładnie MoniQa też mam takie rwanie, a już zwłaszcza jak się zdenerwuję (właśnie przed chwilą moja sunia o mało nie wpadła pod auto). Czasem to tak rwie jakby ktoś mnie ciągnął za szyjkę od środka I tak jak piszesz też jakby drętwienie, u mnie to nie tylko własnie drętwienie po bokach co szyjki/pochwy. Tak już bym chciała żeby był wtorek i żeby pójść już na wizycie, a najlepiej żeby było po wizycie z diagnozą, że wszystko w porządku
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Loja oj bol kosci ogonowej .. uuu ... mnie jeszcze oprocz tego bola chyba nerki .. albo po prostu krzyze ... w nocy to sie przewrocic na drugi bok nie umiem : .... mam nadzieje ze to nie nerki .. jutro odbieram wyniki
A mnie od rana boli glowa ... za duzo slodkosci .. chodzi mi o glukoze ... ja jako migrenowiec nie powinnam wcale , a tu na raz pol litra trzeba bylo wypic : ... po h zwymiotowalam to wszystko, a pozniej bol glowki mnie meczyl : ... eHhh
A mnie od rana boli glowa ... za duzo slodkosci .. chodzi mi o glukoze ... ja jako migrenowiec nie powinnam wcale , a tu na raz pol litra trzeba bylo wypic : ... po h zwymiotowalam to wszystko, a pozniej bol glowki mnie meczyl : ... eHhh
nadia
Buu, dziewczyny nie wiem co robić Od wczoraj rwie mnie coś i kuje, i nawet nie wiem gdzie tzn wiem gdzie ale co to może być. Mam wrażenie że zrobiłam szpagat i mi zerwała się pachwina ścięgno tzn tak czuję ale to boli głębiej jakby pochwa/jajnik, nasila się jak chodzę i w związku z tym nie wiem czy iść jutro na płatna wizytę do gina, czy nie panikować i dotrzymać do bezpłatnej we wtorek : Boję się że to coś poważnego, a z drugiej strony jeśli to nic to mężuś się nagada że przez moje histerie wydałam niezłą kase :/
reklama
Nadiu ja bym poszła upewnić się ( był taki u mnie okres że musiałam chodzić do gina raz na tydzień niestety też prywatnie - bo miałam bardzo silne bóle )
Chyba że podejdziesz do szpitala i powiesz co się dzieje też powinni zbadać pod warunkiem że trochę naciągniesz prawdę i powiesz że dopiero niedawno się zaczęło bo jak przyznasz się że od wczoraj masz te bóle to znając naszą służbę zdrowia to mogą powiedzieć że w takim razie możesz poczekać do jutra!!
Chyba że podejdziesz do szpitala i powiesz co się dzieje też powinni zbadać pod warunkiem że trochę naciągniesz prawdę i powiesz że dopiero niedawno się zaczęło bo jak przyznasz się że od wczoraj masz te bóle to znając naszą służbę zdrowia to mogą powiedzieć że w takim razie możesz poczekać do jutra!!
Podziel się: