reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

MoniQa to chyba jakies przesilenie bo ja tez sie fatalnie czuje :p popoludniu jakies drgawy mnie wziely i kibelek powzywal ze 3 razy :p Mdli mnie od rana :p Tak zle to jeszcze nie bylo :laugh:

reklama
Jak by nie patrzec to dolegliwosci potrafia dac nam czadu, ja tak pragne miec jeden dzien wolny bez mdlosci i miec normalny apetyt, aby moc sie najesc porzadnie, jak dlugo nie jadlam ::)
Oj jakie ja mam marzenia....... byle dolegliwosci ustaly z koncem 3 miesiaca, to wsio bedzie dobrze.

Aha,
wczoraj sie dowiedzialam ze znajoma, ktora rowniez ma termin na pazdziernik jak my, osoba bardzo wybredna w jedzeniu, teraz w ciazy ma zachcianki na flaki-uuuu, nie do pomyslenia dla mnie ;D

witam dziewczęta ;)
chciałam tylko na mdłości polecić wodę mineralną ale gazowaną, ja zawsze staram się mieć pod ręką i od jakiegoś czasu łyk takiej wody w podbramkowych sytuacjach bardzo pomaga ;)
pozdrawiam i miłego dnia:)

Ja już jakiś czas nie wymiotuje, a mdłości mam zdecydowanie mniejsze. Za to gazy, bóle żołądka, humorki, płaczliwość i leń działają na pełnych obrotach ;)

Gwiazeczko, bardzo się cieszę :)

Ja też miałam chcicę na flaki. Narobiłam zamieszania, całą rodzinę postawiłam na nogi, w końcu teściowa mi ugotowała a ja... kazałam mężowi szybko mi to zabrać. Chcica przeszła jak ręką odjął. Mąż zamroził bo stwierdził, że jeszcze może mi sie zachce...

Mnie wczoraj pomogla zimna, przegotowana woda.....
..........natomiast dzis od rana wszystko idzie do gardla.....a ja tu planowalam rozgladac sie za meblami do nowego domku :(

Dzien dobry wszystkim, dzis troszke przeciaglam ze zjedzeniem sniadanka, i juz bylo nie dobrze.....teraz mdli mnie i powoli podchodzi do gardelka....juz dzien z glowy :mad:
Oby Wam lepiej dzis samopoczucie dopisywalo.

Rano piętka z rogalika, teraz drożdzóweczka z serkiem a i tak muli potężnie mnie juz nic nie pomaga

Idę po mineralną mocno gazowaną - wczoraj postawiła mnie na nogi....

Witajcie pazdziernikoweczki! ;D

Dzisiaj na poprawe humorku kupilam sobie troche ubran ciazowych, wydalam sporo, ale nie moglam sie powstrzymac hihhihi. A ten zly humorek to z powodu mojego wyjazdu do Polski, bo moj maz nie przylecial ze mna. Ale moze na Swieta przyleci :)
Manie juz nie mdli ale jak juz wspominalam odruchy wymiotne mam i to wszedzie....Rano jak myje zabki to wyrywa ze mnie doslownie wszystko, choc zabki myje przed sniadankiem... no i nie bardzo to mile uczucie....no ale dla fasolinki wszystko!

reklama
No i jeszcze te rozzstepy, narazie nie jest ich duzo, ale juz pare jest, nie mam jeszcze na brzuchu,ale na biodrach sa i na piersiach sie pojawiaja.Kupilam sobie krem z kalogenem na rozstepy, ale nie wiem, czy mozna go stosowac na piersi tez, no bo potem mleko i te sprawy. Trzeba by bylo powoli juz zaczac sie tym faktem martwic, bo ja chce byc potem nadal atrakcyjna (choc mezus mnie zapewnia, ze zawsze bede dla niego atrakcyjna) ;). Macie tez juz takie problemy?

Do góry