reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Czesc dziewczyny !! i znowu mam necik ;D ;D
Mnie tez ciagle mdli i mam okropna zgage, ale na to drugie znalazlam sposob to migdaly ;D jak tylko zbiera sie zgaga to lapie za migdalka i odrazu przechodzi. Dobra rade mam na problemy z zaparciami ::) to suszone figi zjesz 2 lub 3 i spokojnie rano idziesz do kibelka :laugh: niewiem jak na was to poskutkuje ale na mnie jakos dziala jednak na lenia, mdosci, i te placzace chumory to niebardzo moge cos znalesc bo ciagle sie to zmienia najbardziej uniwersalna jest DRZEMKA ;D ;D

reklama
Witajcie dziewczynki!

Nie wiem czy pamietalyscie, ale mialam dzisiaj termin USG. No i powiem wam,ze baby ma sie dobrze, kopalo i skakalo tak jak by wiedziala,ze go potpatrujemy hihihi ::) Serducho tez w porzadku.Jeju jestem przeszczesliwa!!!!

Ps.mam odwyk od bb :-[

Gwiazdeczko cudowna wiadomosc :) ... jesli masz miec odwyk to migiem od kompa, ale oczywiscie czasami zagladnij do Nas :) buziaki :-*

oj,ja też niestety dziś sporo czasu spędziłam w toalecie..Mdłości i wymioty przeokropne..Fuj..Może to dlatego ze za mało spałam (dziś TYLKO do 10:00 ;)

o zazdroszczę, ze tak długo mozesz sopać, bo ja w weekend to najwyżej do 8.30. a często też budze się zaniepokojona z jakiegoś nieznanego mi powodu.
co mam robic na zgage????????????????????????? powiedzcie mi, myślalam ze pojawi sie za jakies 3 miesiace a tu już! przychodzi czasem i trzyma mnie caly dzień. w tym tygodniu idę na USG i boję sie czy wszytsko w porządku. Przeraza mnie myślenie o potencjalnych chorobach... jak widzicie jestem świruską straszną.... :p

ech..ja nic nowego nie dodam..wymioty,wymioty,wymioty... :( rano mdli mnie wszystko,nawet nie koniecznie zwiazane z jedzeniem/zapachem..wczoraj zemdlil mnie idok czarnej nitki w umywalce,puscilam takiego pawia,ze szok...!dzisiaj mam jakis nastroj lazawy... :(i brzuszek nadal boli..:(

Gwiazdeczka ciesze sie Twym szczesciem, Kasia_2005 i Katka, mnie znowu bierze, juz jak jadlam obiad to wiedzialam ze dlugo nie potrzymam w brzusiu, najgorsze ze podchodzi do gardla a nie chce dalej a ja tylko pragne sie pozadnie najesc i napic :mad:
Kubasia, nie pamietam teraz dokladnie ale ktoras z dziewczyn napisala ze pomaga jej na zgage jedzenie migdalow, sprobuj nie zaszkodzi, i nie swiruj, po co sie draznic wszystkim nie potrzebnym, wszystko bedzie dobrze, mysl o fasolce i czesto glaskaj sie po brzuszku :) A tak ode mnie ja slucham muzyki w wykonaniu G. Turnau i M. Umer dla dzieci-to mnie relaxuje i uspokaja.

Gwiazdeczko gratulacje zobaczenia dzidzi ;D tak sie ciesze ze wszystko wporzadku!!! ;D
PaulinaAnna znam ten bol jak cie mędzi w zoladku beeeee mi mama powiedziala ze mam jesc to na co w danej chwili mam ochote i nie zmuszac sie np.do obiadu na ktory nie to ze nie mam ochoty ale tak jakos niebardzo ::) wiec nieraz Tomkowi gotuje obiad i latam do kibelka od samego zapachu a sama sobie gotuje cos dodatkowo albo wchrzaniam kapuche z gruszka ::) albo pomidora z czekolada ::)
Kubasia mi faktycznie pomagaja migdaly na zgage, ktora mam zawsze w pracy :laugh: (maja dzidzia to bedzie leniuszek :laugh: )
Dziewczyny a czy wam jak sie robicie glodne to zatyka uszy?? ??? ostatnio to u siebi zauwazylam ::) najpierw przestraszylam sie ze to cos z cisnieniem ale ono w normie .A potem sie kapnelam ze to tylko jak glodna sie zaczynam robic :D

reklama
Ojoj a ja chyba zaczynam dostawac takich konkretnych wymiotow  ::) ... dzisiejszy dzionek zaliczam do bardzo kibelkowych ... przed chwila wlasnie herbatke truskawkowa musialam oddac :( ... ogolnie dzisiaj dostalam ataku i nienajlepiej sie czuje teraz, chyba wroce do lozka ...jutro moze bedzie mniej wymiotny dzien ;) ;D

Do góry