reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Faceci to powinni usiasc na porzadnie i przeczytaj bardzo dobra ksiazke o ciazy, sczegolnie etap jak znosi to przyszla mama, moze wtedy nas bardziej zrozumieja...moze ::)

Ja wlasnie wchodze w faze obiadku robienia, dzis moj ma gulasz wolowy z kasza na sypko i salatka, ja to zawsze uwielbialam, ciekawa jestem czy uda mis ie cosik wcisnac w siebie, inaczej kisielek-mmmniami ;)

reklama
To niezla jesteś, ze jesteś w stanie gotowac. Ja tylko jem jeśli ktoś ewentualnie coś dla mnie ugotuje. Ala jak sama kiedys robiłam to cóż, dwa razy musialam pobiec do łazienki tak mnie obrzydził widok kiełbasy.
Czy to ma jakiś sens??????? hmmmmmmmmm. Jestem do niczego niezdatna ;)

To ja moge gotowac,nawet bialy kolor mleka mnie przestal mdlic.Mdli mnie za to bardzo mocno,zapach z szafki, w ktorej trzymam rozne przyprawy,herbaty itp.Rano gdy otwieram ta szafe jest najgorzej,haft murowany.W ogole ostatnio puszczam takie hafty,ze prawie mi buzie urywa,do niedawna byly soft,ale teraz... :(

Katka

Ja jak do tej pory haftowalam tylko 3 razy i to przez mycie zebow, cos nie moge mowie wam jake przechodze katusze wtedy
:-[ No ale bedzie lepiej...chyba nie?Mdli mnie wczoraj i dzisiaj po jedzeniu.A juz myslalam, ze mi przeszlo... Pobolewa mnie prawa strona brzuszka,ale pocieszam sie, ze tak ma byc, bo znowu wpadne w sidla stresu.Lece za 7 dni do Polski porobic sobie badanka i wogole.

Sciskam was mamusie!

Ja nie moge nazekac, bo w tym tygodniu jeszcze nie wymiotowalam, ale zoladek wcale nie pozostaje bierny jest bardzo wrazliwy i potrafi podchodzic wysoko. A jak juz wymiotuje to nie jak kiedys jak sie przejadlam tylko teraz to wszystkie miesnie brzucha mnie bola dlugo po tym.
Takie glupiutkie pytanko ale czy macie wzdecia-gazy, bo ja przez moje nie regularne jedzenie mam, i moj kochany twierdzi ze one moga zwiastowac tylko chlopca, gdyz daje niezle czadu....a mnie to az wstyd, najgorzej jak sie najem groszku z marchewka 8)

Paulinko ojjj  odpoczywaj odpoczywaj :) ... ja tez musze sie przyznac ze mam wzdecia-gazy ;D .. zwlaszcza pod wieczor ... co do wymiotow to u mnie to tak dziwnie, raz mnie tylko potwornie mdli, a innym razem zas nie potrafie sie powstrzymac i welcome to kibelek ...tak czy siak zawsze cos jest mdlosci albo wymioty ;)

Właśnie macie rację gazy są straszne, ale staram się nie jeść nic co je powoduje i jest lepiej

A mudności troszkę się uspokoiły ale nie odeszły w siną dal.....
Głowa trochę odpuściła
O kurcze ale mnie naciąga.... lecę ...

reklama
Takie male gazowniki z nas ;D

Tak pisalam o mdlosciach az je sama dostalam jestem po kelejnej wizycie w wc i jestem strasznie slaba, chcialabym jesc ale sie nie da...byle do jutra, jutro jest zawsze lepiej.

Do góry