reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Agus dokladnie to samo mialam namysli :laugh2:

Paulinko ja do kibelka w nocy latam z 8-15 razy ;-) :laugh2:

Juz myslalam ze bedzie pierwszy mezczyzna październikowy ;-) ... wieczorem dostalam skurczy ... najpierw co 10-15 min ... pozniej co 5-6 min ... a przed samym snem co 3-5 min :szok: ... wzielam nospe (pielekgniarka mi powiedziala, ze jak mam bole porodowe a wezme nospe to tak jakbym nic nie brala ;-) ) ... nospa zadzialala i zasnelam :dry: .. obudzialam sie oczywiscie polamana i zla . ... ja chce juz Dawidka :happy:

reklama
Wychodzi na to ze lektura forum to najlepszy sposob na uspokojenie naszych nerwow i obaw :happy: .
Monisiu, a moze jakbys nospy nie wziela to juz Dawidek bylby z nami ( oczywiscie zartuje). Wieszysle ze Ty az tyle razy siusiasz,to mnie zalamuje co to bedzie, gdyz u mnie WC jest pietro nizej :wściekła/y: ...chyba sobie "kaczke" zalatwie do podsowania, a moj luby to ma praktyke w pracy socjalnej wiec bedzie wiedziec jak wsunac kaczuszke :-D

Hmmm... madre slowa Agnieszka18 jak urodza sie malenstwa, to dziewczyny beda przynajmniej przyzwyczajone do nocnego wstawania...:-) ja wstaje 3-4 razy, za kila tygodni bedziemy wstawac na zawolanie...

oj chillengirl, porod to sie moze oobjawiac oczyszczaniem organizmu, ale chyba nie tak drastycznie :baffled: sprobuj herbatki sie napic, albo najlepiej ziółek z mięty (mi pomaga przy bolu żoladka). A te wzdecia to tez mnie mecza co jakis czas, czasem jak gdzies jestem w towarzystkie :cool2: to mam wrazenie ze mi zaraz brzuch rozsadzi, takie to krepujace a nie wiem co na to pomaga, juz zaczynam se diete robic by przy porodzie sie z tym nie meczyc...:eek:

chillengirl, kto wie, moze ty bedziesz nastepna? ja tez czytalam, ze przed porodem organizm sie oczyszcza,mdlosci powracaja... :-) teraz bedziemy wszystkie oznaki dochodzace z naszego ciala tlumaczyc porodem!:-)

Dziewczyny....rozsypuje sie......
synek mnie tak ucisnął ze cale krocze na maxa mnie boli i zaczelam kuleć!!!!!
....dziewczyny mam kryzys......:-( :-( :-( :-( :-( :-( bardzo źle sie czuję psychicznie......nie wiem jak wytrwam do końca:sick: :sick: :sick: :sick:

reklama
Czarodziejko misiaku tylko Nam sie nie rozsypuj ... pamietaj ze robisz to dla synka :happy: dla najwazniejszej istotki na swiecie teraz dla Ciebie :happy: ... juz niebawem wszystkie dolegliwosci mina i bedziesz je jeszcze wspominac z usmiechem na ustach ... jestes silna i taka pozostan :happy:

Do góry