reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

dolegliwości

Agus dokladnie to samo mialam namysli :laugh2:

Paulinko ja do kibelka w nocy latam z 8-15 razy ;-) :laugh2:

Juz myslalam ze bedzie pierwszy mezczyzna październikowy ;-) ... wieczorem dostalam skurczy ... najpierw co 10-15 min ... pozniej co 5-6 min ... a przed samym snem co 3-5 min :szok: ... wzielam nospe (pielekgniarka mi powiedziala, ze jak mam bole porodowe a wezme nospe to tak jakbym nic nie brala ;-) ) ... nospa zadzialala i zasnelam :dry: .. obudzialam sie oczywiscie polamana i zla . ... ja chce juz Dawidka :happy:

reklama
Wychodzi na to ze lektura forum to najlepszy sposob na uspokojenie naszych nerwow i obaw :happy: .
Monisiu, a moze jakbys nospy nie wziela to juz Dawidek bylby z nami ( oczywiscie zartuje). Wieszysle ze Ty az tyle razy siusiasz,to mnie zalamuje co to bedzie, gdyz u mnie WC jest pietro nizej :wściekła/y: ...chyba sobie "kaczke" zalatwie do podsowania, a moj luby to ma praktyke w pracy socjalnej wiec bedzie wiedziec jak wsunac kaczuszke :-D

Hmmm... madre slowa Agnieszka18 jak urodza sie malenstwa, to dziewczyny beda przynajmniej przyzwyczajone do nocnego wstawania...:-) ja wstaje 3-4 razy, za kila tygodni bedziemy wstawac na zawolanie...

oj chillengirl, porod to sie moze oobjawiac oczyszczaniem organizmu, ale chyba nie tak drastycznie :baffled: sprobuj herbatki sie napic, albo najlepiej ziółek z mięty (mi pomaga przy bolu żoladka). A te wzdecia to tez mnie mecza co jakis czas, czasem jak gdzies jestem w towarzystkie :cool2: to mam wrazenie ze mi zaraz brzuch rozsadzi, takie to krepujace a nie wiem co na to pomaga, juz zaczynam se diete robic by przy porodzie sie z tym nie meczyc...:eek:

chillengirl, kto wie, moze ty bedziesz nastepna? ja tez czytalam, ze przed porodem organizm sie oczyszcza,mdlosci powracaja... :-) teraz bedziemy wszystkie oznaki dochodzace z naszego ciala tlumaczyc porodem!:-)

Dziewczyny....rozsypuje sie......
synek mnie tak ucisnął ze cale krocze na maxa mnie boli i zaczelam kuleć!!!!!
....dziewczyny mam kryzys......:-( :-( :-( :-( :-( :-( bardzo źle sie czuję psychicznie......nie wiem jak wytrwam do końca:sick: :sick: :sick: :sick:

reklama
Czarodziejko misiaku tylko Nam sie nie rozsypuj ... pamietaj ze robisz to dla synka :happy: dla najwazniejszej istotki na swiecie teraz dla Ciebie :happy: ... juz niebawem wszystkie dolegliwosci mina i bedziesz je jeszcze wspominac z usmiechem na ustach ... jestes silna i taka pozostan :happy:

Do góry