reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No no Agus ale kasa rzucilas , jak ja pomysle o mym ubezpieczeniu ktore przekroczylam i musialam sama pokrywac dentyte to szok....przez ciaze stracilam wszystkie plomby ktore byly dobre, ogolnie poszlo juz 1500 euro w tym roku a nadal czekam za jednym rachunkiem
Justysiu- ja bym sprobowala ustac pod prysznicem i rozmasowac to biodro, staraj sie je jak najmniej obarczac....i moze zadzwon do lekarza w tej sprawie.
Justysiu- ja bym sprobowala ustac pod prysznicem i rozmasowac to biodro, staraj sie je jak najmniej obarczac....i moze zadzwon do lekarza w tej sprawie.
PaulinaAnna
Dziewczyny powiedzcie mi czy Was tez tak bardzo bola plecy, ja nie wiem co sie dzieje i to najbardziej prawa strona, czy moze to od nerki albo pluco .
Gufi,Mamuska, Ines,Katka czy Wy moze tak mialyscie przed porodem
Gufi,Mamuska, Ines,Katka czy Wy moze tak mialyscie przed porodem
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Mnie plecki bola , najczesciej wieczorkiem i tez wlasnie z jednej strony, aczkolwiek zdarza sie ze bola mnie cale, albo ja juz mam takie "zwidy" . ... ostatnio zaczal mnie znowu potwornie swedziec brzucholek, zwlaszcza okolice pepka ... normalnie mozna zglupiec tak swedzi
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Moniq - może Dawidek tak szybciutko rosnie bo wie, że juz niedługo bedzie po tamtej stronie.
Mnie też plecki bolą a najbardziej krzyż czasem mam ochote wyć z bólu.
Pare dni temu miałam tak gorący pepek, że aż się wystraszyłam co to może być, ale na drugi dzień juz było dobrze.
A wogóle to jak to jest z tymi skurczami braxtona bo ja ich chyba nie miałam a wydaje mi się, że już chyba powinnam mieć tym bardziej, że brzusio juz tak nisko.
Mnie też plecki bolą a najbardziej krzyż czasem mam ochote wyć z bólu.
Pare dni temu miałam tak gorący pepek, że aż się wystraszyłam co to może być, ale na drugi dzień juz było dobrze.
A wogóle to jak to jest z tymi skurczami braxtona bo ja ich chyba nie miałam a wydaje mi się, że już chyba powinnam mieć tym bardziej, że brzusio juz tak nisko.
monisia2506
Mi już Wszyscy mówią, że brzunio bardzo się obnizył i góra 2 tygodnie mi dają;-) No, zobaczymy, jak to sobie Zuzinka wymyśliła Ale rzeczywiście jest już dość nisko i rozpycha się jak tylko może:-) A mi to szkoda tej pięknej pogody, bo mozna by było sobie z Malutką jeszcze pospacerować
PaulinaAnna
No to skoro wszystkie mamy bole plecow to nie bede juz panikowac
Renik- skurcze Braxtona to pewnie masz ale nie zauwazasz, odczuwalne to jest jak twardnienie brzuszka, wtedy macica sie przygotowuje do tych wlasciwych skurczy. Jesli zdarzy sie je Tobie miec ( w co wierze) to gleboki oddech i zmiana pozycji ciala pomoga. Spokojnie jak to mowi moja polozna, jak sie zacznie to kazda z nas bedzie wiedziec co ma robic
Renik- skurcze Braxtona to pewnie masz ale nie zauwazasz, odczuwalne to jest jak twardnienie brzuszka, wtedy macica sie przygotowuje do tych wlasciwych skurczy. Jesli zdarzy sie je Tobie miec ( w co wierze) to gleboki oddech i zmiana pozycji ciala pomoga. Spokojnie jak to mowi moja polozna, jak sie zacznie to kazda z nas bedzie wiedziec co ma robic
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Renik mialam to samo napisac co Paulinka ;-) ... te skurcze w sumie sa bezbolesne i wiele kobiet nie zauwaza ze je ma ... nic sie nie strasuj, wszystko jest tak jak byc powinno
Paulinko oj z tym ze kazda kobieta wie co zrobic gdy sie cala akcja zacznie to nie tak do konca .... mnie jak w szpitalu odszedl czop sluzowy to tak sie wystraszylam, ze nikomu nic nie powiedzialam ... zadzownilam do meza, rozplakalam sie ... i dopiero po jego slowach poszlam to zglosic pielegniarkom ... ale ze mnie dupa
Paulinko oj z tym ze kazda kobieta wie co zrobic gdy sie cala akcja zacznie to nie tak do konca .... mnie jak w szpitalu odszedl czop sluzowy to tak sie wystraszylam, ze nikomu nic nie powiedzialam ... zadzownilam do meza, rozplakalam sie ... i dopiero po jego slowach poszlam to zglosic pielegniarkom ... ale ze mnie dupa
justyna19
Fanka BB :)
Ja tez nie czuje zadnych skurczy, a na te przepowiadajace to chyba czas najwyzszy... ale poki co to sie ciesze,:-) bo skurcze to wcale nie jest przyjemna sprawa, wiec niech jak najdluzej beda bezbolesne, jeszcze bedziemy mialy tych skurczy dosc....
dzis w nocy znow zlapal mnie bol krzyza, ale skoro wszystkie na to narzekacie, to przynajmniej nie jestem sama...
...a jak sie zacznie, to pierwsze co, to dzwonie po czarodziejke polozna!
dzis w nocy znow zlapal mnie bol krzyza, ale skoro wszystkie na to narzekacie, to przynajmniej nie jestem sama...
...a jak sie zacznie, to pierwsze co, to dzwonie po czarodziejke polozna!
reklama
Renik
Dzięki dziewczyny - twardnienie brzucholka to mam zawsze wieczorkiem więc może to jest to.
aha i co mnie jeszcze matrwi to często nie moge złapać oddechu - myślałam, że jak brzuszek będzie nisko to będzie mi łatwiej ale nic z tego czasem musze naprawde się postarać że by złapać troche powietrza.
no i od paru nocy mam problemy z zasypianiem, niby jestem padnieta i o niczym innym jak tylko o spaniu nie myśle a jak się już położe to koniec i zero spania tylko się męcze.
aha i co mnie jeszcze matrwi to często nie moge złapać oddechu - myślałam, że jak brzuszek będzie nisko to będzie mi łatwiej ale nic z tego czasem musze naprawde się postarać że by złapać troche powietrza.
no i od paru nocy mam problemy z zasypianiem, niby jestem padnieta i o niczym innym jak tylko o spaniu nie myśle a jak się już położe to koniec i zero spania tylko się męcze.
Podziel się: