reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dolegliwości

CHILLENGIRL - mam dokladnie to samo jesli chodzi o przekręcenie sie na bok w nocy.....do tego kośc łonowa tak mnie boli ze czasem wyje z bólu....dzidzius cisnie się głowka na cale krocze....okropny ucisk na miednicy....ahhhh mozna by wymieniac i wymieniac...poza tym bebol juz mam po kolana...tak mi opadl......w nocy zaczelo mnie pobolewac jak przy okresie......az ze strachu oczy jak sowa zrobilam i czekalam czy sie rozkręci czy to falszywy alarm......to dziwne ale pierwsze co pomyslalam to : KURCZE NIE TERAZ CHCE SIE JESZCZE WYSPAC!!!!:-) :-) :-) :-)
....no i przeszlo.....he he he

reklama
Oj te bole Nasze :no:
Bole niby miesiaczkowe to u mnie juz od tygodnia sa .. raz silniejsze, raz mocniejsze ... wczoraj po powrocie ze szpitala tak mnie wzielo, ze mezus juz chcial mnie spowrotem pakowac ;-):laugh2: ... brzuchol tez juz mam po same kolana :-D ... Dawidek cisnie sie na swiat okropnie ... mam nadzieje ze juz niebawem wycisnie sie tak konkretnie :happy:

No własnie mam to samo z pępkiem - widziała widziałam i przedwczoraj patrze a on sobie znikł.
a przy przekręcaniu się z boku na bok stękam jak stara lokomotywa ;-) i budze mężusia.
No i dół brzucha mnie zaczął boleć.

No to tylko teraz czekac kiedy z tego obniezenia wyjdzie malenstwo :tak: :-) .
A czy Wy tez jestescie takie spiace w ciagu dnia jak ja.....ja to teraz co dzien ukrecam sobie drzemke, bo inaczej to jak mumia chodze :eek:

U mnie cisza brzuszek mi się nie obniżył od czasu do czasu tylko mnie łapie kilka skurczy :-( Mam nadzieję że nie będzie tak jak poprzednim razem bo wtedy urodziłam w 42 tc:-( A ja chcę już i nie mogę się doczekać ... no ewentualnie daję mu 2 tg ale póżniej ma wychodzić:-):-):-)

To Monius nie jestesmy same ;-)
Ja wlasnie zauwazylam ze widze moj pepuszek coraz mniej, jedynie na siedzaco to jest "calkowita widocznosc" wiec cos musi w tym byc.
Niech sie obniza jak najszybciej bo ja juz czekac nie moge :-D

oco chodzi z tym pepkiem? jak go widzicie, albo nie?moj pepek juz dawno sie zmienil w wypukly dzyndzelek, ktory widac czy siedze, czy chodze. odznacza sie nawet przez ciuchy...
ja zeby sie przewrocic w nocy z boku na bok, musze sie obudzic i usiasc i dopiero pozniej sie przekrecic, inaczej nidarady...:wściekła/y:
aha! i dziwne, bo w zeszlym tyg mialam bol brzucha jak przed okresem, a teraz wszystko zniklo!:baffled: nic nie czuje, zadnego bolu. czuje, ze mala sobie zostawi czas z tym wyjsciem na swiat...

reklama
Justynko chodzi o to że jak stoisz sobie i patrzysz na brzuch swój własny to do tej pory pępek był na tyle wysoko że widziałayśmy go, a teraz się obniżył że go nie widzimy stojąc wyprostowana

a jak sie usiądzie - jak powiedziała Monia to można zobaczyć go sobie, a oprócz tego to tylko w lustrze

Do góry