reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dolegliwości

A wiecie, ze u mnie skurcze ustaly, cosik mi sie zdaje ze mala wziela na wstrzymanie, a ja juz tak bardzo bym chciala :hmm:
Justysiu- co do pepusia to ja mam wklesly, i po tym jak dziewczyny napisaly ze swoich juz nie widza to sama sie memu przyjrzalam, okazalo sie ze coraz mniej go widze bo sie brzusio obniza, jedynie w lustrze i na siedzaco widze go w calosci :-D

reklama
U mnie takie bóle, jak przed okresem są codziennie:eek: Co do senności, to u mnie też nasilona:tak: Budzę się o 10, a w środku dnia również ucinam sobie drzemkę:-D Wydaje mi się, że to może przez to zmęczenie, bo już ledwo chodzę:szok: Na dodatek ostatnio, szczególnie jak kładę się spać wieczorem, mam okropne mdlości, nie wspominając o straaasznej opuchliznie:szok: :szok: :szok:

No to widze że nie odstaję od Was z dolegliwościami:tak: Do południa mdłości, a po południu zgaga; no i zaparcia :baffled: Tak jak i PaulinaAnna mam te bóle krocza, zwłaszcza jak dłużej poleżę i wstaję to jakby mnie rozkrajano na pół, nie raz musze ręką przekładać nogę! Z dolegliwości psychicznych to... brak "przytulania" :( Od 27 tygodnia gdy wystąpiły u mnie skurcze, dmuchając na zimne powstrzymujemy się, ale w 38 tygodniu chyba już sobie nie daruję :D Jedyne co mi było póki co oszczędzone to spuchnięcie stóp, dłoni; mieszczę się we wszystkie butki.
A czy Wasze maluszki też miewają czkawkę? Mój synek do niedawna w ogóle nie miał czkawki , a od jakiegoś tygodnia miewa nieraz 2 razy dziennie:confused:

Mdlosci, zgaga. czasami mnie przeczysci .. bol krocza, pachwin ... a najgorsze jest w sumie badanie , jak to okreslaja lekarze vaginalne :sick: .... czy Was tez tak boli jak mnie ?? :confused:

Ehhh dziewczeta to juz nie sa przelewki ;-) ... juz niebawem przeniesiemy sie do dzialu " Dzieci urodzone w październiku 2006 " :happy:

Ej dzieczyny, ale mnie zdenerwowałyście z tym pępkiem. Ja mam 7 dni do terminu a pępek widzę tak samo dobrze jak i 3 miesiące temu! To znaczy, że ile ja jeszcze będę w twj ciąży chodzić???:baffled:

Nadia- moja mała ma czkawkę regularni 2 - 3 razy dziennie od 7 miesiąca ciąży! Śmieszne uczucie, prawda? Ale dziecku to podobno specjalnie nie przeszkadza więc nie musisz próbować go przestraszyć :-)

Słonko - myślę, że nie powinnaś się przejmować tym, że widzisz pepek to chyba zalezy od brzuszka.;-)

A z tego co słuszałam to czkawka u dzieci pomaga rowijać oddychanie :-)

MOniq - fakt badanie to teraz straszna rzecz brrrr

Ja, żeby założyć buty musze obiema rękami nogę na nogę zakładać bo inaczej się nie da nogi mam jak balony ale nie te dla dzieci tylko te którymi się lata ;-)

Ja juz chce Emilke !!!!!!!!!!

okropny, ostry, przeszywajacy.... nie potrafie znalezc slow, ktore opisalyby bol kregoslupa jaki dzis czuje,a o biodrze to wogole nic nie mowie,bo kolysze sie jak moja babcia....najlepiej tylko bym lezala, ale czesto musze zmieniac strony,bo co chwile ramie mi dretwieje.... Boze, ja mam dopiero 20 lat! a czuje sie jakbym miala 70!

reklama
Ale narzekacie :-D:-D:-D:-D

A ja dziś w doskonałej formie nic mnie nie boli - na razie

Humorek dopisuje - byłam ostatni raz u denysty - bo sypnęła mi sie jedynka - i miałam zagwózdkę - czekać i potem tylko implant za 4800 czy teraz szybciutko koronka za 1100 i niestety trza było wywalić kasę i robić ale efekt ...piękny ząb - warto było !!

Do góry