reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Dziewczyny! mojej nataszce na dziąsełkach zrobiły się takie trzy białe perełki - Pani doktor powiedziała, że to nic takiego i samo się złuszczy i nazwała to "perełki ... jakieś nazwisko" nie pamiętam kogo. Może ktoś coś wie na ten temat, bo się nie łuszczą i chcielibyśmy coś znaleźć na ten temat tylko tego nazwiska nie pamiętamy...
Margolis, to sa perełki absztaina (fonetycznie bo nie wiem jak to sie pisze poprawnie). Moja Anielka tez je ma i nie ma się czym przejmować. Nam lekarka powiedziała, że to coś jak "kaszak" tylko na dziąsełkach i to nie boli a nawet jedną taką perełkę Anielce wycisnęła (dotknęła patyczkiem, którego się używa do ogladania gardła) i rzeczywiście odrazu zniknęło a Aniela nawet nie zrobiła krzywej minki (może dlatego, że już ją trochę miała, wkońcu miała oglądane gardło ) ale generalnie nic się z tym nie robi samo zniknie. I to nie sa pleśniawki (jak to określił pediatra odemnie z przychodni i niepotrzebnie dziecko aphtinem smarowałam a potem jeszcze nystatyną! ). Nic się nie martw
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mam do Was takie pytanko. Moja Zuzinka wczoraj i dzis zrobila zielona kupke. :-( Czym to moze byc spowodowane? Brzuszek ma mieciutki,wiec pewnie Ja nie boli. Czy to moze byc spowodowane tym,ze w piatek wypilam piwko? Czy od czego to tak? Strasznie sie zmartwilam. :-(
Agutko nic się nie martw! Moja Anielka kiedyś (pisałam o tym) robiła zieloną kupke przez dwa tygodnie, i ja w końcu prawie nic nie jadłam...a moja Pani dr od laktacji powiedziała, że to fizjologia i czasem tak poprostu jest... Głowa do góry :-)
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Agutko też o tym pomyślałam, ale nie wiesz tego na 100%. Może coś zjadłaś na tej imprezce?
Co to znowu za perełki? MIlenka męczy sie z nosem więc nie chcę nawet myśleć o jakiś jeszcze perełkach
Adasia to nie jest alergia bo przy alergii z nosa sączy się a nawet leje "katarek" a Milenie to wszystko w nosie siedzi
Co to znowu za perełki? MIlenka męczy sie z nosem więc nie chcę nawet myśleć o jakiś jeszcze perełkach
Adasia to nie jest alergia bo przy alergii z nosa sączy się a nawet leje "katarek" a Milenie to wszystko w nosie siedzi
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mju,dzieki za pocieszenie. ;-) Mam nadzieje,ze kolejna kupka u Zuzi bedzie juz normalnego kolorku...
Myszolku,nic nie jadlam. ;-) To byla impreza w klubie,no a tam do jedzenia nic nie podaja. ;-)
Myszolku,nic nie jadlam. ;-) To byla impreza w klubie,no a tam do jedzenia nic nie podaja. ;-)
reklama
Podziel się: