reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Filip niestety się odwodnił, pomimo tego, że baaardzo dużo pił ale to wszystko przelatywało przez niego. Leży w szpitalu pod kroplówką i po nocy już widzę zdecydowaną poprawę. Nawet zjadł śniadanie.

O Matko Rybko! Ja tu chciałąm pisać jak to mi się święta posypaały przez Anielki...ospę (wczoraj ją wysypało - równo 2 tyg. po mnie), a tu widzę, że u Was jeszcze gorzej :((( Ucałuj Filipka mooocno i dużo dużo zdrówka! Czy to był wirus Rota? BIdulek :(

Dziękujemy za wszystkie życzonka. Dzisiaj po południu wypisali Filipka do domu (po ostatniej kroplówce).
Mju, tak to był Rotawirus, niestety.
Anielko, dużo zdrówka.

Dziewczyny po moich doświadczeniach z ostatnich kilku dni jak patrzyłam jak moje dziecko się męczy i cierpi chciałabym Was ostrzec NIE ZABIERAJCIE DZIECIACZKÓW DO SUPER-HIPER MARKETÓW bo tam są największe skupiska tych wirusów. W Szczecinie największe centrum handlowe nazywa się "Galaxy" i nam lekarka powiedziała, że oni wirusy Rota nazywają "Galaxywirus". W ogóle najlepiej jest nie zabierać dzieci do większych skupisk ludzi m.in. środki komunikacji miejskiej. My mamy jeszcze bez względny zakaz dawania Filipowi parówek, dlaczego? Niewiem.

Dobrze że z Filipkiem już lepiej.
My bardzo żadko zabieramy Pati do takich marketów,mąż mówi że z nią nie da się robić zakupów.Środkami komunikacji miejskiej nie jeździmy,więc mamy mniejsze zagrożenie.
Pati w drugi dzień świąt przewróciła się i złamał górną jedynke.Wczoraj znowu bach i dziąsło rozwalone.

Rybko,najwazniejsze,ze juz jestescie w domku! :tak: Po Twoim telefonie,od razu zaalarmowalam w domu,iz od tego dnia wszyscy maja kategoryczny ZAKAZ kupowania Zuzi parowek,bo moj brat - gastronom :cool2: ciagle mi powtarza,ze to jest najwieksze g*wno :baffled:,no,a jeszcze po tym,ze Ci lekarz powiedzial na poczatku,iz to zatrucie moglo byc od nich,to sie tak przerazilam,ze powiedzialam DOSC! :baffled: :tak:

reklama
zdrówka dla wszystkich dzieciaczków.
Kacpuś wczoraj na spacerku sobie nosek zdarł... ledwo za furtkę wyszliśmy, a on już pac bo się o śnieg potknął... heh...
buziaki dla wszystkich Dzieciątek

Do góry