reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Ja czytałam w piśmie dentystycznym że dzieci czerwone policzki mają jak zęby będą szły. W przypadku Pati sprawdza się.

hehe to ja chyba też zęby będę mieć (gdzie????bo już mam nawet cztery ósemki:-) ) bo często mam czerwone poliki,zwłaszcza ostatnio....a już myślałam,że to M. o mnie tak intensywnie myśli....;-) :-D

Mju chciałam Ci powiedzieć, a raczej napisać że jak czytam Twoje wypowiedzi to jestem pełna podziwu dla Ciebie. Wszystkie są napisane tak jakby to pisał jakiś specjalista. Jeśli chodzi o dolegliwości maluszków, dietę i żywienie, rehabilitację. No i Twój sposób pisania. Zdania pięknie ułożone, poszczególne wypowiedzi wypunktowane. Po prostu jestem w :szok: ! No i myślę, że jesteś bardzo dobrą mamusią!!!
A tak wogóle dziewczyny to myślę, że każda z Was jest wyjątkową mamusią dla swojej pocieszki!!!

My walczymy z katarkiem Oliwki juz 3 tygodnie i co chwile gdy nam wydaje sie ze juz przechodzi to katar wraca z podwojna sila :wściekła/y: :-( Dzisiaj jest znowu lepiej i mam nadzieje ze nic juz nie wroci :no: Najpierw myslelismy ze to przez zeby ale zeby wyszly a katarek jest nadal:eek: :-( Jest juz podejrzenie ze katar u Oliwii moze miec podloze alergiczne bo ja jestem alergikiem wiec prawdopodobienstwo tego iz Oliwia rowniez jest bardzo duze :baffled: :-( Poki co dostaje syropek i kropelki do nosa dla alergikow:-(

reklama
MAMOMISIA to żeś mi pojechała :zawstydzona/y: :-D :-) DZięki za ta "dobrą mamę" bo ja to w to czasem powątpiewam :) Bardzo mi się zrobiło miło... tylko cholera mam nadzieję, że ja nie jestem przemondrzała :dry: :baffled: łoj.....

Do góry