reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Ja czytałam w piśmie dentystycznym że dzieci czerwone policzki mają jak zęby będą szły. W przypadku Pati sprawdza się.

hehe to ja chyba też zęby będę mieć (gdzie????bo już mam nawet cztery ósemki:-) ) bo często mam czerwone poliki,zwłaszcza ostatnio....a już myślałam,że to M. o mnie tak intensywnie myśli....;-) :-D

Mju chciałam Ci powiedzieć, a raczej napisać że jak czytam Twoje wypowiedzi to jestem pełna podziwu dla Ciebie. Wszystkie są napisane tak jakby to pisał jakiś specjalista. Jeśli chodzi o dolegliwości maluszków, dietę i żywienie, rehabilitację. No i Twój sposób pisania. Zdania pięknie ułożone, poszczególne wypowiedzi wypunktowane. Po prostu jestem w :szok: ! No i myślę, że jesteś bardzo dobrą mamusią!!!
A tak wogóle dziewczyny to myślę, że każda z Was jest wyjątkową mamusią dla swojej pocieszki!!!

My walczymy z katarkiem Oliwki juz 3 tygodnie i co chwile gdy nam wydaje sie ze juz przechodzi to katar wraca z podwojna sila :wściekła/y: :-( Dzisiaj jest znowu lepiej i mam nadzieje ze nic juz nie wroci :no: Najpierw myslelismy ze to przez zeby ale zeby wyszly a katarek jest nadal:eek: :-( Jest juz podejrzenie ze katar u Oliwii moze miec podloze alergiczne bo ja jestem alergikiem wiec prawdopodobienstwo tego iz Oliwia rowniez jest bardzo duze :baffled: :-( Poki co dostaje syropek i kropelki do nosa dla alergikow:-(

reklama
MAMOMISIA to żeś mi pojechała :zawstydzona/y: :-D :-) DZięki za ta "dobrą mamę" bo ja to w to czasem powątpiewam :) Bardzo mi się zrobiło miło... tylko cholera mam nadzieję, że ja nie jestem przemondrzała :dry: :baffled: łoj.....

Do góry