reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Cholera jasna, znowu choróbska... Romek wczoraj miał gorączkę, strasznie kaszle, ma katar. Aż mi się już nie chce o tym pisać. Dlaczego on taki chorowity jest? Już się cieszyłam, że nie choruje (ostatnio w lutym miał jednocześnie zapalenie oskrzeli i ospę), a tu masz...

reklama
My powoli wychodzimy z chorubska - puk puk odpukać.
Wczoraj tylko te poliki Anielki mnie zaniepokoiły - normalnie purpura ale dałam jej łyżeczkę wapna, no i dzis rano jest już lepiej...

życzymy wszystkim zdrówka!

Słyszałyście o czymś takim jak 3-dniówka? Patrycja tego niema ,miał jej kolega. Matka niewiedziała co to bo zaczeło się od 40 stop.gorączki. Na szcęście jak nazwa wskazuje mineło po 3 dniach ,ale w szpitalu wysiedzieli 6.

MJIA znajomych synek też to miał - na szczęście obyło sie bez szpitala. Ja mam nadzieję, że nigdy tego nie doświadczymy.

Mija czy Anielce to tylko raz sie zdarzyły te purpurowe policzki:confused: , bo kurcze moja mała wczoraj i przedwczoraj na wieczór dokładnie takie policzki miała i nie mam pojęcia od czego:eek: :confused: :baffled: , temperatury podwyzszonej nie było, ale buzia to normlanie paliła w ręke jak sie jej dotknęło:szok: :-( . Rano jest dobrze, zobaczymy czy dzisiaj bedzie to samo, choc mam nadzieję, że nie:no:

reklama
RENEE no na raze to był pierwszy raz i wczoraj się to już nie powtórzyło. Może zrób tak jak ja i podaj Ali wapno - SANOSVIT syrop - tylko bananowy. Pediatra powiedział, ze jest też pomarańczowy i żeby tego nie kupować, bo może uczulić :confused:. Ja z tymi polikami u pediatry nie była ale tak mi sie skojarzyło, że wapno pomaga na wszelkie stany alergiczne.

Do góry