Cholera jasna, znowu choróbska... Romek wczoraj miał gorączkę, strasznie kaszle, ma katar. Aż mi się już nie chce o tym pisać. Dlaczego on taki chorowity jest? Już się cieszyłam, że nie choruje (ostatnio w lutym miał jednocześnie zapalenie oskrzeli i ospę), a tu masz...
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
U nas tez połowa domowników zasmarkana- naszczęsia to ja i na nieszczęscie Krzys - Ola i Daniel jakoś sie trzymają.
Romeczku dużo zdrówka
Romeczku dużo zdrówka
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Dużo zdrówka życzymy wszystkim smarkatym noseczkom i ich małym i dużym właścicielom .
Mija czy Anielce to tylko raz sie zdarzyły te purpurowe policzki , bo kurcze moja mała wczoraj i przedwczoraj na wieczór dokładnie takie policzki miała i nie mam pojęcia od czego , temperatury podwyzszonej nie było, ale buzia to normlanie paliła w ręke jak sie jej dotknęło :-( . Rano jest dobrze, zobaczymy czy dzisiaj bedzie to samo, choc mam nadzieję, że nie
reklama
RENEE no na raze to był pierwszy raz i wczoraj się to już nie powtórzyło. Może zrób tak jak ja i podaj Ali wapno - SANOSVIT syrop - tylko bananowy. Pediatra powiedział, ze jest też pomarańczowy i żeby tego nie kupować, bo może uczulić . Ja z tymi polikami u pediatry nie była ale tak mi sie skojarzyło, że wapno pomaga na wszelkie stany alergiczne.
Podziel się: