krisowa
Fanka BB :)
i siuę ciesz kobieto, ja też nie mam twardnienia brzucha, moze wieczorkiem czasem, ale to tak na chwilke, połoze sie i odpuszcza, jednak mg trzeba brać a nospe jak brzuch pobolewa albo jak sie napina, choc ja nospe forte biore non stopdzięki geniusia - teraz mam taki plastyczny normalnie,ale będę go bardziej obserwować.A swoją drogą to ja jeszcze anie razu w ciąży nospy nie brałam.
pluszacze ciśnienie by dobrze zaobserwowac trzeba mierzyć codziennie i to 3-4 razy na dzien, koniecznie zrób mocz, by zobaczyć czy białko się nie pojawia, bo puchnięcie całego ciała jest tak jak pisała trina objawem zatrucia ciażowego, ale to nie oznacza, ze cię dopadło, czasem się puchnie, trzeba jednak uważać, po za tym to się leczy
a objawy zatrucia to wzrastające cisnienie/ nieustępująca opuchlizna całęgo ciała albo jakiejsc częsci/białko w moczu
ja teraz jak robiłam mocz to po 2 h dzwoniłam czy białka nie mam, bo nogi wieczorkiem czasem napuchnięte a nadcisnienie mam od zawsze, wiec ryzyko zatrucia wieksze, wiec poki co luz, nie mam białka, nie mam zatrucia
Ostatnia edycja: