reklama
M85
Fanka BB :)
Któraś z mam kiedyś pisała o zmielonym siemieniu lnianym. Mi zaczął pomagać po 3 tyg regularnego stosowania, nie ma rewelacji, ale jest poprawa. Czasami też działają na mnie buraczki zasmażane lub rano połączenie kiwi z maślanką. Zauważyłam ostatnio, że świeże malinki też są skuteczne
M85
Dziewczyny a plecy Was nie bolą? Mnie bolą coraz częściej, najbardziej po środku nie na dole. Żadna pozycja nie pomaga ani stojaca ani leżąca czy siedząca czasem ja mnie mąż rozmasuje to jest trochę lepiej. Najgorzej jest wieczorem.
Jak jest u Was?
Jak jest u Was?
Mi dziewczynki strasznie boli kręgosłup w części dolnej. myślę że przyczyną jest moje schudnięcie przed ciążą 20kg a teraz waga znowu idzie w górę i obciążenie jest kolejny raz. Ja kupiłam sobie pas podtrzymujący brzuszek. I faktycznie jak noszę go 8 godzin w pracy to pomaga troszkę.
To jest coś takiego i naprawdę polecam PAS CIAZOWY / BRZUSZNY / CIAZA / MACIERZYNSKI (1795798157) - Aukcje internetowe Allegro
To jest coś takiego i naprawdę polecam PAS CIAZOWY / BRZUSZNY / CIAZA / MACIERZYNSKI (1795798157) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
mama2006
Mi się ciężej oddycha jak leżę np. na lewym boku (ale tylko czasami tak mam). A bolą Was piersi? moje z ciemniały i mam takie jakby grudki, które czasami aż kują. Pewnie pomału siara się zbiera. Czytałam na necie, że ok 28 tyg. będzie lecieć... A jak jest u Was?
Podziel się: