reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
Hejka :)
A mnie na szczęście już piersi nie bolą.Bo na początku jak szybko się powiększały to bolały jak chol.....ra;)
Ale teraz juz jest oki i narazie nic mi nie leci.

Kurcze czy ja jestem jakaś inna? Mnie nie bolą piersi (tylko pierwsze trzy miesiące nie mogłam się dotknąc) nic mi nie leci z nich, nie mam ciemnych sutek ani paska na brzuchu. czuję się tylko strasznie ociężała tak jakby spuchnieta,ale wygladam raczej normalnie (jeżeli chodzi o uczucie opuchlizny :-D) No i to oddychanie szybciej sie męczę i odczówam chwilowe szybsze bicie serca tak jakby po wysiłku, ale dzieje sie tak jak np. siedzę lub już sie położę i bez różnicy w jakiej to będzie pozycji. Czy tylko ja tak sie czuję?

Tylko cyśki ,,objawy,, są podobne do moich :-)

bliznak moje cycki tez bez zmian, troche urosły, ale staników nie musiałam wymieniać, noszę tylko te pełniejsze, nie bolą i nic mi z nich nie leci, mnie męczy tylko ból kręgosłupa i rwa kulszowa :(

u mnie jest tak, że ze 3 dni raz na miesiąc pobolą mnie piersi, potem przestają, potem znowu..:/ nic nie leci, ale krecha mi się troszkę już zrobiła od pępka, w nocy latam z 4 razy siku, i jak mi się zachce, to długo nie potrzymam ;p jak siedzę długo w jednej pozycji to puchną mi stopy:( czyli pewnie pod sam koniec będę jednym wielkim spuchniętym BĄBLEM ;p

Tak patrząc po Was to chyba ze mną fizycznie nie jest źle. Nic mnie nie boli. Kręgosłup mam wyćwiczony (martwe ciągi przed ciążą się przydały;) Piersi od początku ciąży raczej się wypełniły a nie urosły i czasami jakby swędzą mnie brodawki ale poza tym nic.
Tylko psychicznie się źle czuje, ale to chyba normalne.

mam pytanie czy ktoras z was tez tak ma bo mi coraz czesciej twardnieje brzuch i to kilka-kilkanascie razy w ciagu dnia! szczegonie jak cos robie i jak chodze dluzej!

reklama
mi też twardnieje. Ale do szału mnie doprowadza, że jak posiedzę, to mi się spojenie rozłazi i później chodzę jak po ćwiczenu szpagatów czy całodziennej jeżdzie konnej, bo mnie w kroku kości bolą :wściekła/y:

Do góry