reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
Hejka :)
A mnie na szczęście już piersi nie bolą.Bo na początku jak szybko się powiększały to bolały jak chol.....ra;)
Ale teraz juz jest oki i narazie nic mi nie leci.

Kurcze czy ja jestem jakaś inna? Mnie nie bolą piersi (tylko pierwsze trzy miesiące nie mogłam się dotknąc) nic mi nie leci z nich, nie mam ciemnych sutek ani paska na brzuchu. czuję się tylko strasznie ociężała tak jakby spuchnieta,ale wygladam raczej normalnie (jeżeli chodzi o uczucie opuchlizny :-D) No i to oddychanie szybciej sie męczę i odczówam chwilowe szybsze bicie serca tak jakby po wysiłku, ale dzieje sie tak jak np. siedzę lub już sie położę i bez różnicy w jakiej to będzie pozycji. Czy tylko ja tak sie czuję?

Tylko cyśki ,,objawy,, są podobne do moich :-)

bliznak moje cycki tez bez zmian, troche urosły, ale staników nie musiałam wymieniać, noszę tylko te pełniejsze, nie bolą i nic mi z nich nie leci, mnie męczy tylko ból kręgosłupa i rwa kulszowa :(

u mnie jest tak, że ze 3 dni raz na miesiąc pobolą mnie piersi, potem przestają, potem znowu..:/ nic nie leci, ale krecha mi się troszkę już zrobiła od pępka, w nocy latam z 4 razy siku, i jak mi się zachce, to długo nie potrzymam ;p jak siedzę długo w jednej pozycji to puchną mi stopy:( czyli pewnie pod sam koniec będę jednym wielkim spuchniętym BĄBLEM ;p

Tak patrząc po Was to chyba ze mną fizycznie nie jest źle. Nic mnie nie boli. Kręgosłup mam wyćwiczony (martwe ciągi przed ciążą się przydały;) Piersi od początku ciąży raczej się wypełniły a nie urosły i czasami jakby swędzą mnie brodawki ale poza tym nic.
Tylko psychicznie się źle czuje, ale to chyba normalne.

mam pytanie czy ktoras z was tez tak ma bo mi coraz czesciej twardnieje brzuch i to kilka-kilkanascie razy w ciagu dnia! szczegonie jak cos robie i jak chodze dluzej!

reklama
mi też twardnieje. Ale do szału mnie doprowadza, że jak posiedzę, to mi się spojenie rozłazi i później chodzę jak po ćwiczenu szpagatów czy całodziennej jeżdzie konnej, bo mnie w kroku kości bolą :wściekła/y:

Do góry