reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe :(

Dziewczyny czy miałyście kiedyś pokrzywkę ciążową?Jak sobie z tym radzić?Macie jakieś sposoby?Swędzi mnie całe ciało a skórę mam jak tarka!:no:Zadrapie sie na śmierć !POMOCY!!!:no::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja jestem alergiczka i zawsze po zjedzeniu czegos z krowim mlekiem łapała mnie wysypka. Teraz w ciązy ta alergia mi sie kosmicznie nasiliła wyglądam jak poparzona w niektórych miejscach na ciele. :no::wściekła/y: Jakoś jeszcze w tym tygodniu pójdę do dermatologa. Byc może to ta pokrzywka dodatkowo.:confused:

Nawet nie wspominajcie o swędzeniu - ostatnio się zastanawiałam jak uda mi się ogolić nogi skoro całe łydki mam w wysypce:baffled: Co ciekawe złapała mi tylko nogi:confused2: Też jestem alergiczką i cierpię cały czas bo katar, kichanie i piekące oczy się ujawniają, najgorzej jest rano:baffled:
Ale muszę powiedzieć jedno: wolę moją alergię od tych wstrętnych zaparć, które mi straaasznie dokuczają:zawstydzona/y: Dzisiaj to już się popłakałam w łazience i sięgnęłam po ostateczność...czyli czopki glicerynowe... ohyda...ale pomogło troszku:sorry2:

moje dolegliwości, które ostatnio dokuczają mi najbardziej to
-zgaga mam ja codziennie
-b. częste bieganie do łazienki
-ból lędźwiowy promieniujący na cala prawa nogę
:baffled:

Dziewczyny czy któraś z Was ma też problem ze zgagą jak zjecie cokolwiek mlecznego?? Niby wszyscy mówią że mleko pomaga na zgagę a mi dopiero po nim się pojawia.

Ja za to mialam ochote na piosenke "Piechota do lata" cierpialam i cierpialam az w koncu ja sciagnelam !!! :tak: Kolejna moja dolegliwosc po plackach..:-p

Dziewczyny chyba mam zespół kanału cieśni nadgarstka- jutro zrobię dokładną konsultację z ginekologiem, co robić:-( Od tygodnia mnie to trzyma, a dopiero teraz mnie olśniło, że to nie przez nadwyrężenie mnie tak boli i drętwieje, aż mi rzeczy z ręki lecą...:baffled: Ogólnie zatrzymuję strasznie dużo wody w organizmie ostatnio :no::wściekła/y: Coś mi ta ciąża mniej służy niż pierwsza:-(

reklama
A mi zaczęły dokuczać skurcze łydek i to w nocy. Budzi mnie ból taki skurcz silny, nie wiem już co robić, pewnie dlatego jestem nie wyspana, bo jak smacznie śpię i się przekręcam bach pobudka, niesmaowity ból i czekanie aż przejdzie.

Do góry