Wiesz, ja sprawdzilam, ile moglam przytyc, i w sumie wychodzi na to, ze teraz mieszcze sie idealnie w BMI, niekoniecznie ciazowym, ale w tym, ktory powinnam miec normalnie;-) ale co do ciezaru z przodu - mnie sie ulokowal z przodu i niestety z tylu tezHej, hej :-)
Witam Wszystkie Ja mam termin na 14 kwietnia, zmiana pozycji to faktycznie problem ale to jeszcze przeżyje, jak się przekręcam to brzuch staram się przytrzymywać najgorsze dla mnie to puchnięcie, stopy i dłonie. Rano stopy to jeszcze mam w miarę, ale śpię z nimi na poduszce, ale ręce czasami tak mi spuchną, że mam problemy ze zginaniem palców, masakra :/ Przytyłam już ok. 15 kg i mam wrażenie że 2/3 tej wagi noszę przed sobą mój kręgosłup nie jest z tego zadowolony. Skunkanka masz rację odrętwienie jednej połowy ciała często jest spowodowane obciążeniem kręgosłupa, a szczególnie jeśli się ma jakieś wady kręgosłupa.
Z innej beczki;-):
Czy wy też zauważyłyście u swojego dziecka że jak oddychacie przeponą to jest bardziej aktywne, mój Witek jak zaczynam ćwiczyć to On chyba próbuje mi pomagać
Kurcze, u mnie w ogole wesolo z tym oddychaniem przeponowym, bo glownie tak oddycham do spiewania mi to bylo potrzebne a puchniecie mnie dobija...paluszki jak serdelki....