reklama
ja jak narazie (tfu tfu) nie mam skurczy łydek, ale to może dlatego że biore magnez, hmmm. W sumie to gp mi zlecił juz jakis czas temu na lekkie skurcze, i chyba pomaga
No ale za to zgaga to ostatnio moj najlpeszy przyjaciel :/ bez Renni i mleczka ani rusz
No ale za to zgaga to ostatnio moj najlpeszy przyjaciel :/ bez Renni i mleczka ani rusz
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Ja do moich dolegliwości ciążowych (coraz częstsze bieganie do łazienki, od czasu do czasu zgaga, zmęczenie) mogę dopisać spłycający się pępek.
Mój też się splyca i wychodzi na zewnątrz, a zawsze był w środku, za to mojemu P. który zawsze miał pępek na zewnątrz, teraz nagle się zapada i chowa do środka
Moja teoria jest taka, że pępek na zewnątrz wyłazi kobietom, które będą miały chłopca. Sprawdziło się u wszystkich ciężarnych jakie znam. A Wy też będziecie miały chłopców.
Mi ani w poprzedniej ani w tej nie wyłazi. ;-)
Co do zgagi to mnie męczyła strasznie w pierwszej ciąży, na razie spokój.
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
chyba cos w tym jest bo dziewczyny beda mialy boysówMoja teoria jest taka, że pępek na zewnątrz wyłazi kobietom, które będą miały chłopca. Sprawdziło się u wszystkich ciężarnych jakie znam. A Wy też będziecie miały chłopców.
czyli u mnie Wojtus, bo pepek coraz bardziej na wierzchu.Moja teoria jest taka, że pępek na zewnątrz wyłazi kobietom, które będą miały chłopca. Sprawdziło się u wszystkich ciężarnych jakie znam. A Wy też będziecie miały chłopców.
Ewelyn bardziej od srodka Cie piecze, czy bardziej skora? U mnie powierzchniowo pieczenie, jakby ktos mnie zelazem przypalal. Diagnoza ortop i rehab - ucisk na newr. Juz wolalabym zeby to byl zoladek, wtedy mietkami i innymi by dalo rade, a tak....
Moja teoria jest taka, że pępek na zewnątrz wyłazi kobietom, które będą miały chłopca. Sprawdziło się u wszystkich ciężarnych jakie znam. A Wy też będziecie miały chłopców.
mi wychodzi a bedziemy mieć dziewczynke
czyli u mnie Wojtus, bo pepek coraz bardziej na wierzchu.
Ewelyn bardziej od srodka Cie piecze, czy bardziej skora? U mnie powierzchniowo pieczenie, jakby ktos mnie zelazem przypalal. Diagnoza ortop i rehab - ucisk na newr. Juz wolalabym zeby to byl zoladek, wtedy mietkami i innymi by dalo rade, a tak....
no chyba masz race skóra jakby bardziej tak jabym sie opaliła tak mocno i ubrała biustonosz tragednia i nic nie da sie z tym zrobić
reklama
Podziel się: