reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
ja jak narazie (tfu tfu) nie mam skurczy łydek, ale to może dlatego że biore magnez, hmmm. W sumie to gp mi zlecił juz jakis czas temu na lekkie skurcze, i chyba pomaga :)
No ale za to zgaga to ostatnio moj najlpeszy przyjaciel :/ bez Renni i mleczka ani rusz :(

Ja do moich dolegliwości ciążowych (coraz częstsze bieganie do łazienki, od czasu do czasu zgaga, zmęczenie) mogę dopisać spłycający się pępek. :szok:

Mój też się splyca i wychodzi na zewnątrz, a zawsze był w środku, za to mojemu P. który zawsze miał pępek na zewnątrz, teraz nagle się zapada i chowa do środka:baffled:

Moja teoria jest taka, że pępek na zewnątrz wyłazi kobietom, które będą miały chłopca. Sprawdziło się u wszystkich ciężarnych jakie znam. A Wy też będziecie miały chłopców.
Mi ani w poprzedniej ani w tej nie wyłazi. ;-)
Co do zgagi to mnie męczyła strasznie w pierwszej ciąży, na razie spokój.

siku też chodzę często, ale to nic w porównaniu z tym pieczeniem na środku pod piersiami w żołądku chyba idzie zwariować:baffled:

Moja teoria jest taka, że pępek na zewnątrz wyłazi kobietom, które będą miały chłopca. Sprawdziło się u wszystkich ciężarnych jakie znam. A Wy też będziecie miały chłopców.
chyba cos w tym jest bo dziewczyny beda mialy boysów

czyli u mnie Wojtus, bo pepek coraz bardziej na wierzchu.

Ewelyn bardziej od srodka Cie piecze, czy bardziej skora? U mnie powierzchniowo pieczenie, jakby ktos mnie zelazem przypalal. Diagnoza ortop i rehab - ucisk na newr. Juz wolalabym zeby to byl zoladek, wtedy mietkami i innymi by dalo rade, a tak....

mi wychodzi a bedziemy mieć dziewczynke:confused:

czyli u mnie Wojtus, bo pepek coraz bardziej na wierzchu.

Ewelyn bardziej od srodka Cie piecze, czy bardziej skora? U mnie powierzchniowo pieczenie, jakby ktos mnie zelazem przypalal. Diagnoza ortop i rehab - ucisk na newr. Juz wolalabym zeby to byl zoladek, wtedy mietkami i innymi by dalo rade, a tak....

no chyba masz race skóra jakby bardziej tak jabym sie opaliła tak mocno i ubrała biustonosz tragednia i nic nie da sie z tym zrobić:baffled:

Ja mam tape'y i jest troche lepiej...raz na trzy dni pozwolili mi przesmarowac fastum....ale mnie to ciagiem piecze...no nic, za tydzien znowu mam rehab, wiec znowu bedzie troche lepiej....

reklama
Do góry