reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
U nas jest różnica prawie 5 lat i wydaje mi się,że trochę zbyt długo czekaliśmy, ale czas pokaże jak jest naprawdę.
Co do porodów w 1 roku to bracia męża są z lutego i grudnia 1976 r:-) Znam też rodzeństwo, bliźnięta ( chłopak i dziewczyna) styczniu i ich siostry też bliźniaczki w grudniu tego samego roku.
My zamierzamy stosować tabletki, ale niestety ja mam niedoczynną tarczycę więc muszą one być dobrane do mojego organizmu bardzo dobrze, ale mam super gina więc ufam Mu,że będzie ok.

A ja nie chcę tyle czekać... ale to chyba dlatego, że chcemy mieć 3kę a wtedy by się strasznie przeciągało jeśli by się nam bliźniaki nie trafiły a jakie są na to szanse przecież wszystkie chyba wiemy...
w sumie drugie mogło by być tak do dwóch lat po naszym pierworodnym.
Życie i tak wszystko zweryfikuje więc zobaczymy jak wyjdzie :D

u mnie pomiedzy dziecmi bedzie niecale 2,5 roku i uwazam ze to w sam raz, jak juz kiedys pisalam pomiedzy mna a bratem jest 2lata 2 mies roznicy i mamy super kontakt ze soba, i tego zycze moim dziecia:tak::-)

miedzy mna i siorka jest 2,5 roku ale my jako dzieci tylko i wylacznie sie lalysmy. dopieero pod koniec mojego technikum w miare wyprostowaly sie nasze drogi. ja powiem tak drugie planuje po slubie a ze slubu nie planuje to juz inna historia. pozyjemy zobaczymy

My chcieliśmy 3 lata różnicy a wyszło 2 lata róznicy bez niecałych 2 miesięcy- wiec też super !! U nas druga ciąża "nieplanowana ale chciana " ;) i obydwoje choć byliśmy w szoku to strasznie się cieszyliśmy!! Jakto będzie okaze się już niebawem, ale lekko to napewno początkowo nie będzie..

A pomiedzy mną i moimi siostrami jest 10 lat różnicy i powiem szczerze ze dopiero po X latach zaczęłyśmy mieć ze sobą super kontakt a takto to były drugie mamy a nie siostry czy przyjaciółki...teraz oczywiście jest inaczej i bardzo sięprzyjaźnimy i doradzamy wzajemnie w życiu.

reklama
moja ciaza tez jest planowana aczkolwiek niesadzilismy ze uda sie tak szybko:-D wiec i zaskoczenie bylo nie male bo w drugim cyklu sie udalo a bylismy pewni ze potrwa to dluzej:-D

Do góry