reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
super mąż :-)
mnie moj (przyszły :-) ) tez tak wspiera, z tym ze ja nie mam rozstepow, ale narzekam na celulit ktory mi sie na udkach zrobil.
graaaaaaarrr

a moj ma raczej kolo piora czy mam rozstepy czy nie :-:)zawstydzona/y:
no nie wiem co by sie musialo stac gdyby go to w jakikolwiek sposob zainteresowalo:zawstydzona/y::no:

Moje szczescie na upartego mi wmawia, ze wygladam pieknie. Cellulit mam okrutny, dupsko bez mala jak Lopezowa, a ten mi od slodkich tyleczkow wyjezdza... jednak potwierdza sie teza, ze niektorzy mezczyzni nie lubia szkieletow:-) albo po prostu sciemnia jak dziki:-)

Ja smarowałam się na rozstępy 2-3 razy dziennie i mimo to pojawiły się na brzuszku w 33 tygodniu. Na szczęście nie jest ich az tak duzo ale boje sie pomyslec co by było gdybym wcale się nie smarowała. Na razie staram sie nie przejmowac a walczyc z nimi bede po porodzie. Moja bratowa miała blizne na twarzy i stosowała jakiś krem i bardzo jej pomógł- podobno na rozstepy tez działa. Muszę ją tylko wypytac o nazwe.

Martulka ja swego czasu dostalam schizy niemalej na punkcie rozstepow na posladkach, ktore sie pojawily, jak mialam 17 lat. Bylam u dermatolog, przepisala mi masc pt. zorac czy cos w tym stylu, powodujacy zluszczanie skory i odbudowe juz nowej, ale sie okazalo, ze w ciazy jestem. Zaczelam sie smarowac AA "Ja i mama" praktycznie od 2 miesiaca, stosuje nadal, i widze, ze stare sie rzeczywiscie wyrownuja, a nowych - odpukac - nie ma;-)

na blizny polecam contratubex, ale ponoc cepan tez niezły, zamierzam się w niego zaopatrzyć :tak:
mój P. co do rozstępów mówi że ich nie widzi, a jak się wpatrzy to takie malutkie, no ale to mi głównie przeszkadzają, i chcę dobrze wyglądać dla siebie, a przy okazji dla niego ;-)

na blizny polecam contratubex, ale ponoc cepan tez niezły, zamierzam się w niego zaopatrzyć...

Jeśli mnie pamięć nie myli to cepan jest polskim odpowiednikiem contratubexu... przerabiałam obydwa na szramę którą jako nastolatka ogłupiona telewizją zrobiłam sobie amolem - no bo przecież amol dobry na wszystko prawda? gorzej że przyłożyłam go na zdarty naskórek jako kompres na całą noc i mi wypalił na pół centymetra dziurę do mięska...
smarowałam i cepanem i contratubexem - u mnie po tym drugim zdecydowanie szybciej było widać efekty... tylko niestety dużo droższy był.

ojej auliya widze ze pomyslowa z Ciebie dziewczynka byla:-D:-D:-D ja oprocz obciecia sobiie rzes i wlosow to nie mam takich ciekawych doswiadczen na koncie:-D:-D:-D

reklama
Do góry