a mnie dziś strasznie brzuch boli, jak na okres - wiem, że niektóre z Was też tak miały (mają), ale i tak się zamartwiam, bo pierwszy raz mi się to zdarza :-( cały czas mam wrażenie, że zaraz coś ze mnie poleci... oby to była tylko moja wyobraźnia ehh
reklama
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
a nie zastanawialas sie ze to moga byc przepowiadakia mnie dziś strasznie brzuch boli, jak na okres - wiem, że niektóre z Was też tak miały (mają), ale i tak się zamartwiam, bo pierwszy raz mi się to zdarza :-( cały czas mam wrażenie, że zaraz coś ze mnie poleci... oby to była tylko moja wyobraźnia ehh
sylwiakk303
Fanka BB :)
malea ja tez mam takie bole nie wiem od czego one sie biora ale mozliwe ze porod tuz tuz i to przez to albo poprostu dzidzia uciska nam na maciece wiem ze niektore dziewczyny tak maja a inne nie wiec kit wie o co chodzi
ada1989
Mama Konradka :)
ja z kolei mam straszne bole plecow od 2 dni, szczegolnie jak wstaje... i do tego skurcze lydek w nocy po ktorych bola mnie nogi caly dzien....
aniolek20k
a mnie jakos plecy juz nie bola:-)
za to bardzo dokucza mi bol zeber i brzucha no i skurcze:-(
za to bardzo dokucza mi bol zeber i brzucha no i skurcze:-(
stysiapysia
Zaangażowana w BB
To spojenie łonowe sie rozszerza , przygotowuje sie do porodu...najlepiej położyć się na bok, a miedzy uda włożyć zwinięty koc
reklama
szczesliwa
i przy spojeniu mało chodzic...mimo wszystko pomaga...
Podziel się: