no to troche wam zazdoszcze , na mnie nie dzialaja czosnki i cebule,poniewaz od dziecinstwa jestem pasiona antybiotykami i dlatego teraz tylk one na mnie dzialaja.Poza tym jesli chodzi o leki to nie nalezy zapominac ze niestety pewne chorobska nalezy "ostro"tratowac bo napary i ziola po prostu nie pomagaja.A im dluzej jestes chora tym bardziej szkodliwe jest to dla dziecka.Moja siostra dla przykaldu,w ciazy zachorowala na zapalenie pluc.Czy w takiej sytuacji powinna sie napic syropu paroslazowego?poniewaz sama jest lekarzem,dobrze wiedziala co wolno a co nie i zazywala antybiotyki poniewaz bez nich moglo sie to skonczyc raczej kiepsko.Mysle,ze nie nalezy siac paniki bo jest sie w ciazy to nawet apapu nie wolno.Ja,kiedy mam problem zdrowotny dzwonie po prostu do gin zanim sama zaczne cos stosowac i taka metode polecam!
reklama
KaśkaK
mama Madzi i Oli
Nie zazdroszczę. Ja zgagę miałam chyba ze dwa razy w życiu i ani raz w ciąży,ale kręgosłup też mi się odzywa. Najgorzej jest w nocy, jak poleżę w jednej pozycji. W dodatku córcia jakby czuła że za chwilę będzie musiała dzielić się mamą i zaczęła nocne spacery. Nie pomaga odnoszenie do łóżeczka i przestałam z nią walczyć-pół nocy przesypia sama a pół z nami. Jak się przytuli to już do rana nie mogę drgnąć. Potem potrzebuję pomocy przy wstawaniu...
A ja jak dziś wstałam rano to miałam plame na bluzce i chyba zaczyna mi wypływać siara...sutki zaczeły mnie swędzieć i jak teraz nacisnełam to coś tam poleciało.Chyba będę musiała zaopatrzyć się we wkładki laktacyjne .Narazie to nie leci prawie ale jak mnie gdzieś dopadnie na mieście albo wśród ludzi miałam nadzieje ze mnie to ominie ale niestety...
a mnie boli w boku, myślę ze porostu krzywo spalam.
a teraz pod wieczor zaczyna mnie bolec z tej samej strony ale nizej, ni to jajnik, ni pachwina.
Boje sie ze to przez ta moja chorobe moze byc...
Pije mleko z miodem, cytryne i mam nadzieje ze mi przejdzie. :-(
najbardziej sie martwie o moja Dzidziunke ;-(
a teraz pod wieczor zaczyna mnie bolec z tej samej strony ale nizej, ni to jajnik, ni pachwina.
Boje sie ze to przez ta moja chorobe moze byc...
Pije mleko z miodem, cytryne i mam nadzieje ze mi przejdzie. :-(
najbardziej sie martwie o moja Dzidziunke ;-(
stysiapysia
Zaangażowana w BB
A mnie strasznie boli hmmm krok pochwowy - i nie wiem od czego ? ?? nie wiem czy mam się przejmować ? a ostatnio mnie brzuszek tak zabolała jak na miesiąćzke ??? dziwne ...pozdrawiam
szczesliwa
Fanka BB :)
stysiapysia mnie tez czzasami boli krok pochwowy nie ma co sie martwic -za dużo aktywnosci- wiecj odpoczynku :-)
stysiapysia
Zaangażowana w BB
stysiapysia mnie tez czzasami boli krok pochwowy nie ma co sie martwic -za dużo aktywnosci- wiecj odpoczynku :-)
Tak myślisz? ze to od aktywnośći? dzięki , ze nie jestem sama !!! pozdrawiam
szczesliwa
Fanka BB :)
ja tak mam jak dużo chodzę-tez sie martwiłam bo bolało solidnie-trza sie bardziej ograniczc :-) wiec nie martw się
reklama
Agnieszka_Wojcik
Zaciekawiona BB
mnie tezczasem boli w pachwinie i w boku jak wstaje ale lekarz mowil ze to miesnie. bardziej boje sie o wyniki krwi dostalam antybiotyk ostatnio:-(
Podziel się: