reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

dziewczyny, czy Wasze piersi też już przeciekają? ;-) ja jakieś 3 tygodnie temu zauważyłam krople na koszulce w okolicach lewej piersi, teraz to już są wyraźne plamy i jak przystało na początkującą ciężarówkę, zamartwiam się przeokropnie :zawstydzona/y: bo czy to nie za wcześnie?? no i dlaczego z lewej piersi mi leci jak z kranu a prawa tylko raz na kilka dni "wyda" jakąś kropelkę?

No mi się zdarza, że w nocy mi przeciekają i rano budzę się z mokrą koszulką. Ale nie martwiłabym się tym zbytnio:-p

reklama
mi piersi to dopiero rosna...jak na mnie to są ogromne- wczesniej byłam posiadaczką czegos z sutkami a teraz normlanie mam piesi!

tak jak pisano wyzej to siara z czasem az tak przestanie dokuczac i zniknie na jakis czas to produkt przed mleczny:)niemartwcie sie dziewczyny poprostu uzywajcie juz wkladek:)

od razu mi lepiej wiedząc, że nie jestem odosobniona i że to normalne :-) przyznam, że bardziej podoba mi się wersja aniolka, że to zaniknie ;-) dzięki dziewczyny :-)

dziewczyny, czy Wasze piersi też już przeciekają? dlaczego z lewej piersi mi leci jak z kranu a prawa tylko raz na kilka dni "wyda" jakąś kropelkę?
W pierwszej ciąży też tak tak miałam i zawsze tylko z jednej piersi, z prawej prawie wcale. Niestety nie pamiętam kiedy to się zaczęło, teraz na razie spokój.

Ja miałam poprzednio te wstrętne hemoroidy, a najgorsze było to jak mi guzek wyskoczył na wierzch przy porodzie- ból krocza to w porównaniu do tego bólu nic:no:
Mi tez wyskoczył na wierzch, ale mnie to nigdy nie bolało :dry:

mi piersi to dopiero rosna...jak na mnie to są ogromne
Mi jakoś piersi nie rosną :zawstydzona/y: Ani w tamtej ciąży nie miałam dużych, ani w tej. Dalej chodzę w tych samych stanikach, co przed ciążą. :-(

Ratunku!!!!! pali mnie strasznie zgaga
Z naturalnych metod pomagają też migdały, ale bez skórek. Gdyby to nie pomogło to pamiętam, że w pierwszej ciąży gin pozwolił mi brać Rennie. Na szczęście w tej ciąży mnie jeszcze nie dopadła (nie miałam nigdy przed ani po ciąży)

piersi my odrobinkę przeciekają - jakoś od miesiąca:crazy:
ale za to makabra z zębami - zupełnie jak w pierwszej ciąży - u dentysty teraz jestem częściej niż u gina:wściekła/y: nawet dentystka jest w szoku

reklama
Do góry