reklama
Asteria
Wdrożona(y)
poczytałam o tej waszej zgadze... i co wlasnie dostałam... tak wiec moze Nina włosy bedzie miała po mnie bo jak po Ł. to wydziedzicze... /3 wlosy na krzyż/
Słyszałam, że zgagę czy się ma czy nie to nie kwestia owłosienia dzidzi :] podobno to jeden z najlepszych zabobonów tak samo, jak niby kształt brzucha świadczy o płci dziecka.
Czułyście już ruchy maleństw swoich? bo ja albo nie wiem jak to mam odczuwać, bo nie wiem czy to wzdęcia dają czadu czy to moje dziecko ;(
Czułyście już ruchy maleństw swoich? bo ja albo nie wiem jak to mam odczuwać, bo nie wiem czy to wzdęcia dają czadu czy to moje dziecko ;(
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
ja w pierwszej ciąży nie miałam zgagi i Ola urodziła się łysa za to koleżanka miała nagminnie i mała urodziła się z bujną czupryną.ale tak,nie jest to reguła i kolejny zabobon
JustYs21 ja pierwsze ruchy czułam w 14 tygodniu. ale jest to druga ciąża. w pierwszej ok 17-tego. ale myślę że nie masz się czym martwić.może maluch szaleje a Ty zwyczajnie mylisz ruchy z perystaltyką
JustYs21 ja pierwsze ruchy czułam w 14 tygodniu. ale jest to druga ciąża. w pierwszej ok 17-tego. ale myślę że nie masz się czym martwić.może maluch szaleje a Ty zwyczajnie mylisz ruchy z perystaltyką
reklama
Podziel się: