reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Dzisiaj przeżywam kulminacje katuszy w pracy :-( Bez upałów bardzo słabo się czuje a przy takiej gorączce na dworze jak dziś co chwila mi słabo. W zeszłym tygodniu powiedziałam w pracy o ciąży a raczej byłam do tego zmuszona. Włączyłam w pokoju klimatyzacje na co mój kierownik "Dlaczego Pani włączyła klimatyzacje ja mam chore zatoki dlatego musze siedzieć z wyłączoną klimatyzacją przy otwartym oknie" Grzecznie odpowiedziałam "włączyłam klimatyzację bo jestem w ciąży i już nie wytrzymuje w takiej duchocie bo robi mi się słabo" Cisza koniec tematu i tak do dziś ledwo siedzę i nie mogę włączyć klimatyzacji :-(

reklama
Chyba oszczedza gosciu. Powinien pojsc na kompromis i lekko wlaczyc klimę...

ja dzis na sniadanie zjadlam drozdzowke...a do teraz nic jakos nie mam ochoty na jedzenie. Wczoraj wieczorem mnie tak mdliło ze...

dziewczyny macie ochotę na sex? ja totalnie NIE.

Marciaa to jest z jego strony złośliwość a nie oszczędzanie bo pracuje w dużej korporacji.
Jedyne na co mam ochotę to moja poduszka i sen :-) mogłabym spać 24h na dobę a najgorzej mam ze wstawaniem o 5:30 rano :-(

jeszcze troszke kochana dasz radę! musimy sie wspierac!

Mnie moj Ł. w 1 ciazy jak jeszcze nie mieszkalismy razem nie mogl zrozumieć ile ja śpię...przychodzil po 18 z pacy a ja 19.30 kimono i tylko slyszalam jak drzwi zamyka i wraca do domu...3 miesiace przespane :)

Ja się zdecydowałam na seks kilka razy, tzn to jest max 2 razy w tyg. i stwierdzam, że nie daje mi on przyjemności takiej jak przed ciążą, bo się generalnie boję o wszystko, żeby nie za mocno itd. Co prawda nic mi nie jest nie boli mnie brzuch po tym ale i tak jakoś po prostu generalnie kompletnie nie mam ochoty, wogóle...mogłoby tego nie być:) Tylko mój D. taki biedny, bo by chciał i to codzień po kilka razy, a tu nic z tego:)

reklama
u mnie jest w tej kwestii odwrotnie, ja chce a maz steka, ze sie boi:dry::blink:, ale faktycznie w pierwszej ciazy to ja sie balam, ze cos sie stanie i to odbieralo mi wszelakie checi i przyjemnosc

Do góry