reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
Tiramisu no to mnie zostawilas w tyle, dobrze, ze kciuki pomogly ;)
Iga to trzymaj sie cieplutko, trzymam kciuki i mam nadzieje, ze szybko bedzie!!!!!

A ja suwaczkiem dobilam do mety..... i co???? na KTG zero skurczy, rozwarcie 2cm, szyjka cienka ale dluga, wszystko mnie boli, mam mdlosci, zero apetytu a dowiedzialam sie, ze dopiero za 10dni przyjma mnie do szpitala na wywolanie, jesli wczesniej sie nic nie zdarzy :( Wyc mi sie chce, jest mi zle i smutno..... 10 dni to tak dlugo :( Tak chcialabym miec juz Hanie przy sobie.....

Pati wiem co czujesz...może pobiegaj po schodach albo cuś

Mamy kolejne styczniowe dzieciatka fajnie. :tak:

widzę jutro dzien wizytujacych:-Dja tez idę ale na 16.20...ciekawe co mi powie

Mami nie dołuj się. To Twoja córcia i rób co Ty uważasz za stosowne. Jak tu nie nosić takiego maleństwa? nie da sie no :) trzeba je własnie duzo tulic :)))

ale mam lenia:baffled:taka pogoda ze szkoda gadac. Czy ten snieg w ogole spadnie?

Pati ja nie dobiłam do 40 ale niewiele mi brakuje. A tu nic cisza, nic sie nie skraca, skurczy brak i te telefony- jeszcze nie i dlaczego nie ;p. Jak pomyślę ze moze byc jeszcze tak ponad 2 prawie 3 tygodnie to tez jakos mi smutno. Ale funduje sobie multum spacerow ;p wczoraj wilanow, przedwczoraj starówka dzisiaj wyciagne starego na Plac Grzybowski. Mała musi zrozumiec ze u mnie dobrze ale na zewnatrz tez jest fajnie i na pewno ładniej niz u mnie w brzuchu ;)

Pati:) pomyśl sobie, że u Ciebie w najgorszym przypadku to jeszcze tylko 10 dni:) a u mnie??:) 28:):) i to w najlepszym wypadku!!! więc nie narzekaj kochana!!:):) już niedługo będziemy tulić nasze Haneczki:)

Pati zobaczysz szybko pójdzie, przy trzecim dziecku może się zacząć momentalnie

mnie dalej męczą skurcze, wciąż nieregularne i bardzo bolesne :crazy:, jeden plus, że ogarnęłam się z dokumentami firmowymi
w sumie skoro nic nowego się nie dzieje, to mogłaby moja niunia poczekać do 5 stycznia, wyślę dzieci do szkoły i mogę jechać do szpitala, później 3 dni wolne - będą u moich rodziców, a ja akurat wróciłabym ze szpitala :-)

reklama
Do góry