reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

ja na zaparcia to wypijam rano dwie szklanki ciepłej wody z imbirem. średnio za 20 minut siedzę na toalecie:)

reklama
Słuchajcie, a ja normalnie ostatnio mam mega zachciankę...najgorsze jest niestety to, że nie mogę jej spełnić:-) Piwa mi się chce! Ostatnio w taki upał byłam w Zoo i tam łazili z kuflami zimnego piwka z pianką...dostałam ślinotoku:-) Niestety póki co nie wymyślono piwa które nie zawierałoby ani kszty alkoholu, więc mogę zapomnieć...

Anisia, ja bym pewnie też na to nie wpadła, ale pamiętam z czasów, kiedy moje koleżanki były w ciąży, że właśnie bavarię piły, bo inne piwka zawierały jakieś śladowe ilości alkoholu. W Warszawie kupuję je w supermarketach Piotr i Paweł.

ja mam ochotę na sushi. No i zaraz jedziemy ale tylko wegetariańskie. Ostatnio moj Ł. jechal pol Poznania po sushi ;P biedny ale sie postarał :)

aaaa i gołabki za mna chodzą i rosołek...:))

a ja mam straszna ochotę na takie świństwa typu pizza. wczoraj jadłam zapiekankę mrożoną. fuuuuj nigdy takich smieci nie jadłam a teraz nie mogę się powstrzymać :(

reklama
Do góry