reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Ja się czuję masakrycznie pełna... Mam wrażenie, że mój układ trawienny w ogóle nie pracuje :/ Do tego mdłości, które doprowadzają do szału (na szczęście rzadko) i nadwrażliwe piersi.

Na szczęście od momentu gdy zaszłam w ciążę, skończyły się problemy z pęcherzem. Do tej pory miałam je bardzo często i bałam się, ze w ciąży jeszcze się pogorszy, ale póki co (odpukać) jest dobrze.

Na mdłości pomaga mi słodkie, na pozostałe problemy nic nie działa :(

reklama
Współczuję mdłości - niezbyt przyjemna sprawa. Moja koleżanka przez całą ciążę wymiotowała... W sumie przez obie ciąże, chociaż ta druga była łagodniejsza.

Ja nie miałam z Zu mdłości. Nie mogłam doprowadzić siebie do głodu, bo robiło mi się słabo. Teraz, oprócz braku @, mleka w piersiach nie mam żadnych objawów.

juz myslalam, ze dzis cos nie tak ze mna dopoki nie otworzylam lodowki. Na dzial styczniowki gotuja nie moge tez wchodzic, moze potem:-D
na liste pokarmow "ble" weszlo maslo i pomidory
a herbata? no wode, wode przypomina, fuj
zapycham sie paluszkami i zelkami

A u nas wczoraj "ciążowa" kłutnia była:-( Ale jakoś zarzegnaliśmy kryzysik:-D Wytłumaczyłam A., że to, iż Laurą ciąża była prawie idealna, bez zachcianek, bez humorów, odstraszających zapachów itp, nie znaczy, że teraz też tak będzie. Powiedział tylko, że jak mnie najdzie jakiś gorszy dzień to mam dać mu znać:-) Wtedy będzie zchodził mi z drogi:-D

Spostrzegłam wczoraj, że lakier do paznokci ma bardzo piękny zapach:-)(co zawsze mi śmierdziało) a zapach potu (który mi sie strasznie podobał, wręcz działał na mnie:-D) teraz mi przeszkadza i ciągle A. wyganiam umyć pachy:-D

Lepiej wziąć, zbyt długie zaparcie bardziej szkodzi niż gliceryna :)

A ja już chyba czuję się coraz lepiej, mdłości juz mam zdecydowanie słabsze, coraz wiecej sił i energii, tylko huśtawka nastrojów wciąż mi dokucza, dziś rozpłakałam się na poczcie głównej w wawie, bo duża kolejka była :)

reklama
Do góry