reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Ja też bardzo zmęczona codziennie jestem. Wytrzymuje w pracy do godz 12 i zaczynam ziewać :) najlepiej bym się położyła. Ciężko wysiedzieć 8h przy biurku a urlop dopiero za tydzień.

Panciona- fajnie masz że może pójść do pracy na dwie godziny. Wiadomo kasa też ważna, ale...

reklama
Nio ja chodze tylko w srody i w piatki taze tez luz. Od 09:30 do 12:45 w dodtaku 100 metrow ode mnie takze sie smieje ze w papciach moge chodzic :)

Ja jestem na zwolnieniu, od początku, ale nie da sie nie pracować, pisałam juz ze mamy z mezem wspolna firme a ja pracuje w domu, wiec nie ma mnie kto zastapic. Staram sie nie angażować, ale chociażby myślenie co jest do zrobienia troche mnie stresuje.
A teraz jeszcze mam leżeć, wiec w domu bałagan, sila rzeczy musze wstac zeby zrobic cos do jedzenia, cale szczescie Julcia ma opiekunke ktora ja ze szkoly przyprowadza.
Ale dam rade :))

Dziewczyny oszczedajcie sie!!!!! bardzo dobrze Asteria, ze poszlas na L4 nalezy nam sie w ciazy! Livastrid zazdroszcze!!!!! ja uwielbiam zajmowac sie domem, ogrodem, dziecmi, gotowac dla meza ( no niestety teraz nie moge bo mnie mdli )..... tak mialam w obu ciazach, ale teraz niestety musze troche pracowac, dlatego jestem zmeczona i dom na tym cierpi.... musze porozmawiac z M zeby zmienic ten stan rzeczy....

Sluchajcie mi sie w tej ciazy wysusza na maxa skora, a na twarzy to jakas masakra! Ale kupilam w aptece olejek marchewkowy - normalnie CUD! POLECAM!!! skora nawilzona, gladka, pachnie i ma sliczny odcien!!!!!

reklama
Cześć kobitki:)
ja jestem w 8 tyg i 4 dniu ciąży. Miałam juz ta przyjemnośc zobaczyć moje pierwsze maleństwo na usg z bijcym serduszkiem :))))
Od 11 maja jestem na l4 bo w pracy mialam duzo stresu, gonily mnie terminy, mialam dzieci odbierac i dowozic do domów dziecka wiec podziekowalam. Od poczatku jestem strasznie senna, potrafię spć do 11, wstać zjeść sniadanie i znowu sie polozyc. Zrobic obiad (jak mi sie uda bo mam takie mdlosci ze czesto nawet sie do tego nie zabieram) i znowu sie klasc tak na 2 godzinki snu. Rodzina juz ze mna nie wytrzymuje jestem marudna i leniwa. Gdy mam ochote na cos do jedzenia to podziubiem troszeńkę i odstawiam posilek bo juz mnie muli. Wymiotowalam jak dotad 2 razy i mialam 3 razy biegunki. Masakra. Sam ze soba juz wytrzymac nie moge, nigdy tyle nie spalam i te mdlości... Byle do 4 miesiąca! :)

Ostatnia edycja:
Do góry