reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Ja mieszkam na 3 piętrze bez windy. Wejście do góry to dla mnie jak wyjście ma Rysy:-). Na klatce schodowej światło gasi sie po dłuższej chwili, i wczoraj przeraziłam się bo pierwszy raz nie zdążyłam się wyczołgac do góry przed zgaszeniem światła:szok:

reklama
hehe ma tak samo :) też mieszkam na 3 bez windy i wejście na górę jest straszliwe. zadyszka już między pierwszym a drugim piętrem.

ja dzisiaj przeszłam sama siebie, złapałam zadyszki po odpaleniu laptopa.
Musiałam go dźwignąć ze stołu do łózka i otworzyć klapkę i jak BOGA KOCHAM miałam zadyszkę, niemożliwe ??? możliwe, możliwe.

Mnie bolą bardzo biodra i żebra podczas snu, bolą te na których akurat leżę, jak się obrócę na drugi bok to z kolei te drugie bolą i tak w kółko:)

No widac że jesteśmy w jednym klubie;-).

Ja mam straszną zadyszkę po dłuższej rozmowie telefonicznej :-D Powaga. Nie wiem czy wtedyjakoś oddech wstrzymuję?

jejuś kobitki coraz to więcej tych dolegliwości mamy.. mi już też co chwilkę coś dolega :/
pocieszające jest to że naprawdę nie wiele nam zostało!! damy radę!

ja dzisiaj przeszłam sama siebie, złapałam zadyszki po odpaleniu laptopa.
Musiałam go dźwignąć ze stołu do łózka i otworzyć klapkę i jak BOGA KOCHAM miałam zadyszkę, niemożliwe ??? możliwe, możliwe.

ja przed tyodniem tak się męczyłam nawet przy umyciu zębów :-)

teraz brzuszek powoli schodzi na dół więc lepiej oddychać

Dziewczyny pomocy !!! Wczoraj wyszedł mi hemoroid !!! Na zewnątrz - wielki i strasznie bolący :-( Jak mogę złagodzić ból :confused: W aptece nie chcieli sprzedać żadnej maści, bo w ciąży jestem, a wizyta u ginki dopiero w poniedziałek, ja nie wytrzymam tak długo :no: Poradzcie coś :sorry2:
Pozdrawiam

reklama
Ch_aga
może jak nie ginka to wybierz się do rodzinnego? Powinien coś zaradzić. Do poniedziałku się męczyć, to trochę czasu.

Do góry