Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
to ja idę po swoją michę mandaryn i melona mam o
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super, nie ma to jak w domciu. Tylko wiesz, jak to w domu. Coś się będzie chciało zrobić, ogarnąć dom itp.Mi też kazali po szpitalu uważać, ale w domu tyle pokus;-).Odpoczywaj jak najwięcej.Dziękuję Wam za wsparcie. Ale już jestem w domku :-) Nic mi nie dolega już, badanie gin i USG wyszło dobrze więc nie było sensu mnie trzymać. Oczywiście mam na siebie bardzo uważać i nawet nie muszę ciągle leżeć, tylko nie przesadzać z codziennymi czynnościami. ALe ja wolę nie robić nic i polegiwać
Pozdrawiam
Ewelinka ja też dzisiaj się trochę wystraszyłam bo od wczoraj mam lekko twardawy po krótkim czasie spokoju zaczęlo mnie znowu krocze boleć przy chodzeniu i dźwiganiu się z łóżka. Zjadłam sniadanko tylko jeden "rządek" czekoladya mały nic....trochę postukałam w brzusio i tak może dwa razy się poruszył. Lekarz powiedział że po każdym posiłku powinno być ok 10 ruchów w ciągu godziny....dalej czekam mam nadzieję że jasiek tylko dobrze śpi i nie ma ochoty się obracać ani kopać...dziewczyny jaki macie brzuch? ja nie wiem czy mam taki twardy czy dziecko się tak wypina i od wczoraj jest mniej aktywny i też się zastanawiam czy cos nie tak czy ma mało miejsce
bym zrobila zdjecia w pokoju, kuchni i jadalni bys zobaczyla porozrzucane lupiny mandarynkowe no a potem mam mega zgage, no, ale...
osobiscie troche sie martwie by znowu cholestazy nie dostac. Cos mnie lapy zaczely swedziec