reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Vileyka, zastep do pomocy masz, wiec musisz wytrzymac te 2-3 tygodnie:tak:tez patrze w kalendarz i mysle oby do 35 dojechac. Wypoczywaj

Ch_aga nie stekaj, ciesz sie, ze jestes w szpitalu i dbaja, u mnie jak na ktg nic nie wychodzi to do domu wywalaja;-) jeszcze troche...

myszka nie bylas tak obciazona dodatkowymi zajeciami dlatego tez czulas sie lepiej, pamietaj o tym

Ostatnia edycja:
reklama
Vileyka- dbaj o siebie i trzymaj sie dzielnie :-)
Cha-ga- szpital nie jest przyjemny, ale dobrze, ze jestes pod fachowa opieka. A jak bedzie wszystko w porzadku, to pewnie niedlugo Cie wypisza do domku :-)

Vilejka super że jesteś już w domu, dbaj o siebie i leż, bo jak nie, to przyjadę do Ciebie i tyłek spiorę ;-)

Dziewczynki ja na tym etapie ciąży złapałam kolejne zachcianki. Na kilogramy mogłabym pochłaniać mandarynki chociaż staram się ograniczać a drugą moją miłością stały się żelki :-)

Żelki żelkami ale słyszałam że z cytrusami nie powinno się przesadzać chociaż dostarczają witaminkę C. Ale jak sobie pomyślę że przy karmieniu piersią będęje musiała wyeliminować z dietki to jeszcze troszkę mogę się nimi poopychać :-)

reklama
Do góry