reklama
Asteria
Wdrożona(y)
ja przy wojtaszku mialam tylko jeden incydent z jedzeniem dziwnych polaczeń: makrela wędzona z bezami
pati...
Fanka BB :)
a ja moge jesc tylko kanapki, najlepiej z zoltym serem i pomidorem malinowym a i jajka na potege w kazdej postaci!!!!!
Nie moge jesc zadnych obiadow i na sama mysl o gotowaniu robi mi sie na maxa niedobrze...... jest to moja katorga kazdego dnia, a przykre bo normalnie uwielbiam gotowac....
Nie moge jesc zadnych obiadow i na sama mysl o gotowaniu robi mi sie na maxa niedobrze...... jest to moja katorga kazdego dnia, a przykre bo normalnie uwielbiam gotowac....
livastrid
2010 & 2012
lody z ogorkami, makrela z beza a fe
w poprzedniej nie mialam ochoty na dziwne polaczenia, ale za to cisnienie mialam na konkretne rzeczy np przez tydzien moglam jesc tylko arbuza albo budyn. Na poczatku jadlam kwasno, potem juz do konca slodkosci. Teraz jak pati gotowanie to cos okropnego a kanapki wlasnie najlepiej z serem i pomidorem, jajko z majonezem no i twarozek ze szczypiorkiem.
w poprzedniej nie mialam ochoty na dziwne polaczenia, ale za to cisnienie mialam na konkretne rzeczy np przez tydzien moglam jesc tylko arbuza albo budyn. Na poczatku jadlam kwasno, potem juz do konca slodkosci. Teraz jak pati gotowanie to cos okropnego a kanapki wlasnie najlepiej z serem i pomidorem, jajko z majonezem no i twarozek ze szczypiorkiem.
karmelowa
Fanka BB :)
w poprzedniej ciązy do kazdej potrawy musiałam miec cos słodkiego !! jak poszlismy do mc donalda to loda zmiast patyczkiem jadłam frytkami... a teraz w ogóle bym słodkiego mogła nie jesc. za to zalewam sie sokami owocowymi swiezo wyciskanymi albo koktailami z maslanki/kefiru bananów truskawek i co tam mam pod reką.. i to najlepiej im kwasniejsze tym lepiej... wczoraj ogladamy film i tz zrobił mi herbate z cytryna to zanim sie zorientowałam to buch cytryne do buzi...matko nigdy w zyciu nic rownie pysznego nie jadłam niz ta wczorajsza cytryna
Asteria
Wdrożona(y)
klavell - ale ci zazdroszcze
ja co wezne do ust to niestety idzie pozniej "wraca"... ja nawet po herbacie mam wymioty... cos strasznego wlasnie udalo mi sie wyjsc na godz z Wojtaszkiem... ale jestem taka słaba przez te wymioty ze koszmar nie mialam sily na nic.. Mlody juz przekazany Babci a ja odpoczywam...
ja co wezne do ust to niestety idzie pozniej "wraca"... ja nawet po herbacie mam wymioty... cos strasznego wlasnie udalo mi sie wyjsc na godz z Wojtaszkiem... ale jestem taka słaba przez te wymioty ze koszmar nie mialam sily na nic.. Mlody juz przekazany Babci a ja odpoczywam...
reklama
livastrid
2010 & 2012
fajnie masz klavell
ja w sumie moge wszystko jesc pod warunkiem, ze nie widze, co jem i nie czuje tego co jem. A potem to juz zalezy - zwykle konczy sie na checi puszczenia pawika
ja w sumie moge wszystko jesc pod warunkiem, ze nie widze, co jem i nie czuje tego co jem. A potem to juz zalezy - zwykle konczy sie na checi puszczenia pawika
Podziel się: