reklama
panna.nikt
Fanka BB :)
MNie boli głowa codziennie wieczorem.
Asteria
Wdrożona(y)
mnie gin powiedzial ze bol glowy moze wynikac z przemeczenia ktore wynika z objawów ciazy:-)
a jako ciekawostke moge powiedziec ze w ciazy zapomniałam co o jest taka prawdziwa migrena! niestety należe do tych ludzi którzy posiadaja ta "chorobe" i napada mnie ona przynajmniej raz w tyg w tedy nie jestem w stanie normalnie zyc:-( a w ciazy jak by nigdy nic nie bylo... nawet moj neurolog sie ucieszyl i potwierdzil ze 90% kobiet ktore cierpia na migreny - to w ciazy zanika.:-)
a jako ciekawostke moge powiedziec ze w ciazy zapomniałam co o jest taka prawdziwa migrena! niestety należe do tych ludzi którzy posiadaja ta "chorobe" i napada mnie ona przynajmniej raz w tyg w tedy nie jestem w stanie normalnie zyc:-( a w ciazy jak by nigdy nic nie bylo... nawet moj neurolog sie ucieszyl i potwierdzil ze 90% kobiet ktore cierpia na migreny - to w ciazy zanika.:-)
Mi znikla alergia, jestem uczulana na pylki, wlasnie tak w maju i czerwcu mam w pierwszej ciazy nie mialam, teraz tez funkcjonuje normlanie bez lekow i czuje sie super, zadnego kataru swedznie i zaczerwienionych oczow, takze jak widac ciaza to dobre lekarstwo na niektore dolegliwosci
Ja przed ciążą miałam upierdliwe bóle głowy bardzo często, takie typowe migrenowe, bałam się, że w ciąży też mnie będą męczyły( moja gin stwierdziła, że jakby co to nawet Apap mogę łyknąć) na całe szczęście odkąd w ciążę zaszłam zapomniałam co to jest ból głowy:-) Wogóle muszę stwierdzić, że w ciąży nie jest mi kompletnie nic, w tym stanie czuje się zdecydowanie lepiej niż na codzień kiedy to wiecznie coś mi dolegało:-)
livastrid
2010 & 2012
Mi znikla alergia, jestem uczulana na pylki, wlasnie tak w maju i czerwcu mam w pierwszej ciazy nie mialam, teraz tez funkcjonuje normlanie bez lekow i czuje sie super, zadnego kataru swedznie i zaczerwienionych oczow, takze jak widac ciaza to dobre lekarstwo na niektore dolegliwosci
u mnie to samo a maz tylko chodzi i kicha i na zyrtecu jedzie
ewelina26k
Fanka BB :)
co do jedzenia, mgę jeść wszystko, nie mam zachcianek, ani mdłości na jakieś konkretne potrawy. No może na jajka ale to mam uraz, bo jak przygotowywałam się do in vityro jadłam dużo jajek, bo naczytałam się, że to dobrze wpływa na jajeczka i mam teraz uraz
Asteria
Wdrożona(y)
Asteria- tylko ja się właśnie czuje ciągle przemęczona.jakbym stara była. 2 piętro i zadycha, ból głowy i sen. A ja tak chciałam aktywnie, ćwiczyc i w ogóle....
Ale to jest normalny objaw ciazy... zmeczenie -sennosc... ja tez to mam... trzymaj sie
reklama
Ja też jestem koszmarnie zmęczona ciągle. O schodach nie ma mowy. I niedobrze mi cały dzień- poranne nudności to u mnie przeszłość...
Jak sobie radzicie z pracą? Ja dziś zamiast na 10 godzin poszłam tylko na 2, nie dałam rady dłużej :-( tylko przez to będzie mniej kaski :-(
Jak sobie radzicie z pracą? Ja dziś zamiast na 10 godzin poszłam tylko na 2, nie dałam rady dłużej :-( tylko przez to będzie mniej kaski :-(
Podziel się: