reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

reklama
Ja 22 tydzien, i 6 kg plus :szok:
szczupła to ja nie byłam bo 68,5 kg przed ciążą więc spodziewałam się że bede rosła. Teraz taki czas ze wszyscy wokół odchudzają sie; spory, diety.itp a ja rosnę i rosnę:-(no ale przyszedł taki czas że można przytyć. trochę chciałam pospacerować ale ostatnie 2 tyg prawie ciągle pada. A apetyt tak mi dopisuje że ho ho:tak: ciągle jadłabym lody, pierogi z truskawkami i fastfoody, ale staram się normalnie.

Właśnie ta pogoda taka że siedzi się tylko i je. I to podłubałby orzeszki i chipsy a lody to tak chodzą za mną że szok. Również staram sie nie opychać i ładować w siebie niepotrzebnych kg. Nawet przerzuciłam sie na chlebek żytni i piję dużo wody żeby sie trochę zapychać :-)

Właśnie ta pogoda taka że siedzi się tylko i je. I to podłubałby orzeszki i chipsy a lody to tak chodzą za mną że szok. Również staram sie nie opychać i ładować w siebie niepotrzebnych kg. Nawet przerzuciłam sie na chlebek żytni i piję dużo wody żeby sie trochę zapychać :-)

wymyśliłam że kupie truskawki i zrobie sobie sama lody i dużooo zamroże. nie za słodkie, z mleka 2% i truskawek. Taki bardziej sorbet.. mmmmm:rofl2:ale się najem:-)

Ja 22 tydzien, i 6 kg plus :szok:
szczupła to ja nie byłam bo 68,5 kg przed ciążą więc spodziewałam się że bede rosła. Teraz taki czas ze wszyscy wokół odchudzają sie; spory, diety.itp a ja rosnę i rosnę:-(no ale przyszedł taki czas że można przytyć. trochę chciałam pospacerować ale ostatnie 2 tyg prawie ciągle pada. A apetyt tak mi dopisuje że ho ho:tak: ciągle jadłabym lody, pierogi z truskawkami i fastfoody, ale staram się normalnie.
Hehe, no tak - to się tyje. Ja mam już 9 na plusie. Choć to chyba nie ma się czym chwalić. Ale co tam, ważne, że dzidzia zdrowa :)

U mnie też ruszyło :) już tylko 2 kg na minusie :) pewnie w 1,5 miesiąca je zrobię ;) i od połowy 7 zacznę przybierać.
Dziewczyny nie martwcie się kilogramami, większość to zbierająca się woda. Najważniejsze że dzidzie zdrowe i duże. Ciekawa jestem ile mija niunia waży....

reklama
Do góry