reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

reklama
Ja nie wiem jak Wy to robicie, że nie tyjecie a tych co są na minusie to już w ogóle nie lubię :-p

U mnie dziś 21t 0d i AŻ + 7kg :(((

U mnie 23 tc a wczorajsza waga to +3 kg do tej sprzed ciąży. co prawda po solidnym obiedzie i rogaliczkach ;) jak weszłam na wagę to się lekko przestraszyłam. Wiedziałam, że będzie więcej i w sumie powinno być więcej ale jakoś tak, wiecie, odezwała się we mnie kobieca natura.
Na początku martwiłam się, że nie przybieram za dużo, później stwierdziłam że to nawet fajnie bo później będzie mało do zgubienia ale teraz widzę, że apetyt mi rośnie i waga też. Plan był taki żeby nie przebić 70kg ale co tam, zmieniam plan na taki, żeby nie przebić 75kg ;D
razem będziemy się odchudzać. ;)

Colly haha no pewnie, jak bedziesz karmila to w ogole potrzeba wiele wyrzeczen pozniej :) ale czym ty sie martwisz jak ty tylko 3 kg przytylas, co to jest :p ja mam jakies 5 kg na plusie jak nie 6, ale coz mysle ze raczej wagi z poprzedniej ciazy nie przebije, a nie tak zle mi spadała, chociaz teraz moze byc inaczej

reklama
Do góry