reklama
Oj kochana, będziemy się ścigać. Daj mi dwa tygodnie to Cię już nadgonięDreamgirl ja jak zwykle mam najwięcej na plusie już 10 u mnie
U mnie 23 tc a wczorajsza waga to +3 kg do tej sprzed ciąży. co prawda po solidnym obiedzie i rogaliczkach jak weszłam na wagę to się lekko przestraszyłam. Wiedziałam, że będzie więcej i w sumie powinno być więcej ale jakoś tak, wiecie, odezwała się we mnie kobieca natura.
Na początku martwiłam się, że nie przybieram za dużo, później stwierdziłam że to nawet fajnie bo później będzie mało do zgubienia ale teraz widzę, że apetyt mi rośnie i waga też. Plan był taki żeby nie przebić 70kg ale co tam, zmieniam plan na taki, żeby nie przebić 75kg ;D
razem będziemy się odchudzać.
Na początku martwiłam się, że nie przybieram za dużo, później stwierdziłam że to nawet fajnie bo później będzie mało do zgubienia ale teraz widzę, że apetyt mi rośnie i waga też. Plan był taki żeby nie przebić 70kg ale co tam, zmieniam plan na taki, żeby nie przebić 75kg ;D
razem będziemy się odchudzać.
dolga
Fanka BB :)
Colly haha no pewnie, jak bedziesz karmila to w ogole potrzeba wiele wyrzeczen pozniej ale czym ty sie martwisz jak ty tylko 3 kg przytylas, co to jest ja mam jakies 5 kg na plusie jak nie 6, ale coz mysle ze raczej wagi z poprzedniej ciazy nie przebije, a nie tak zle mi spadała, chociaz teraz moze byc inaczej
reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
zazdroszcze takich malych kilogramow ja juz jestem +10kg
Podziel się: