reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

reklama
Ja 22 tydzien, i 6 kg plus :szok:
szczupła to ja nie byłam bo 68,5 kg przed ciążą więc spodziewałam się że bede rosła. Teraz taki czas ze wszyscy wokół odchudzają sie; spory, diety.itp a ja rosnę i rosnę:-(no ale przyszedł taki czas że można przytyć. trochę chciałam pospacerować ale ostatnie 2 tyg prawie ciągle pada. A apetyt tak mi dopisuje że ho ho:tak: ciągle jadłabym lody, pierogi z truskawkami i fastfoody, ale staram się normalnie.

Właśnie ta pogoda taka że siedzi się tylko i je. I to podłubałby orzeszki i chipsy a lody to tak chodzą za mną że szok. Również staram sie nie opychać i ładować w siebie niepotrzebnych kg. Nawet przerzuciłam sie na chlebek żytni i piję dużo wody żeby sie trochę zapychać :-)

Właśnie ta pogoda taka że siedzi się tylko i je. I to podłubałby orzeszki i chipsy a lody to tak chodzą za mną że szok. Również staram sie nie opychać i ładować w siebie niepotrzebnych kg. Nawet przerzuciłam sie na chlebek żytni i piję dużo wody żeby sie trochę zapychać :-)

wymyśliłam że kupie truskawki i zrobie sobie sama lody i dużooo zamroże. nie za słodkie, z mleka 2% i truskawek. Taki bardziej sorbet.. mmmmm:rofl2:ale się najem:-)

Ja 22 tydzien, i 6 kg plus :szok:
szczupła to ja nie byłam bo 68,5 kg przed ciążą więc spodziewałam się że bede rosła. Teraz taki czas ze wszyscy wokół odchudzają sie; spory, diety.itp a ja rosnę i rosnę:-(no ale przyszedł taki czas że można przytyć. trochę chciałam pospacerować ale ostatnie 2 tyg prawie ciągle pada. A apetyt tak mi dopisuje że ho ho:tak: ciągle jadłabym lody, pierogi z truskawkami i fastfoody, ale staram się normalnie.
Hehe, no tak - to się tyje. Ja mam już 9 na plusie. Choć to chyba nie ma się czym chwalić. Ale co tam, ważne, że dzidzia zdrowa :)

U mnie też ruszyło :) już tylko 2 kg na minusie :) pewnie w 1,5 miesiąca je zrobię ;) i od połowy 7 zacznę przybierać.
Dziewczyny nie martwcie się kilogramami, większość to zbierająca się woda. Najważniejsze że dzidzie zdrowe i duże. Ciekawa jestem ile mija niunia waży....

reklama
Do góry