reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

mi tak koleżanka nagadała o hemoroidach i innych dolegliwościach, że staram się bardzo zdrowo odżywiać, tzn błonnik, dużo błonnika...i naprawdę widzę efekty, bo w ogóle nie mam żadnych zaparć. nawet się przekonałam do owsianki....
no i regularnie tą wagę kontroluję, choć nie powiem, jakby mi ktoś przed nosem postawił słoik nutelli to zjadłabym do ostatniej łyżeczki:)
Potwierdzam, też codziennie błonnik zjadam, albo płatki owsiane i nie mam zaparć póki co.

ja jestem w 19t i mam +6kg do wagi :/ po kazdym miesiacu mam 2kg wiecej :/ zaczyna mnie to przerazac :/ i nie jem duzo slodyczy w sumie to prawie wcale, staram sie zdrowo jesc :/
Oj, to ta jak ja. +6... To nic. Będziemy się odchudzać potem, trudno.

reklama
no u mnie sie zaczyna, wlasnie przez dwa tyg przytylam 2 kg, wiec waga idzie idzie w gore, w poprzedniej ciazy identycznie na tym etapie, czyli pewnie mniej wicej bede tak samo tyła, bo ide łeb w łeb :D

U mnie 18 tydzień (dokładnie 17t5d) i już +5 kg!
Czuję, że mogę pobić swój rekord - w pierwszej ciąży +18 kg, w drugiej +20kg :szok:

Do tej pory udawało mi się wrócić do wagi sprzed ciąży ale tym razem jestem o 6 lat starsza i czuję, że lekko nie będzie... co oczywiście nie pozbawia mnie apetytu :-p

19 tydzień - 4 kg na plusie. W pierwszej ciazy na tym etapie mialam wiecej na plusie, ale startowalam z troche nizszej wagi, zostalo mi po ciazy jakies 3 kg ktorych za nic nie moglam zrzucic :( ogolnie w pierwszej ciazy przytylam 19 kg, teraz mam nadzieje, ze bedzie mniej....

reklama
Do góry